Indukciós vagy gázas fõzõlap jobb/praktikusabb?
Arra vagyok kíváncsi, hogy az indukciós mennyire ideális a komplexebb receptekhez vagy a több órát is igénylõ dolgokhoz (pl. alaplé stb.).
Ki miért szereti az indukcióst vagy a gázast?
Rabja lettem az indukciósnak. Sokkal praktikusabb, mint az összes többi és például mióta indukciós főzőlapon dolgozom, nem szükséges gőzfürdőben csinálni a csokoládés meg tojásos krémeket, mert az indukciós lapon vidáman elérhető az alacsony hőmérséklet is.
Kicsit jobb minőségű edények kellenek hozzá de ezeknek az ára az alacsonyabb energiaköltségen bőven megtérül.
A receptnek nincs köze hozzá.
A wok ami esélytelen, a többi esetben jó, sőt talán a legjobb
Elektromos a jobb. Javítási szempontból a gáz a jobb, de a gázzal amennyi baj van... Bevezettetni, ha bent van akkor ott lehet csak ahol ott a kiállás, vagy flexi csővel végigtekeregni a konyhán, mert hivatalosan áttetetni nem lehet csak úgy. terveztetni, kell engedélyeztetni, frinc franc. Na ekkor döntöttem el miután csuklóztattak jobbra balra hogy ledugóztatom a gázt és elektromos lesz. A legjobb döntés volt amit valaha meghozhattam a konyha ügyében.
Villany kábel oda megy ahova akarjuk, a villany szerelő úgy húzza ki ahogy szeretné. Beköti és hálelúja.
Indukciós isten, de sima alu edényeket nem melegít erre figyelni kell. Csak a mágnesezhetőt tudja :) Sima elektromos is nagyon szuper, annak mennek az alu edények is.
Nem romlik el hetente az elektromos. Sose romlott még el. 10x éve használom.
Ventilátor adja meg magát ha van benne. Amúgy ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!