Milyen állóporszívót/vezeték nélküli porszívót javasolnátok?
Bosch Unlimited 7 és Dysaon V8 Motorhead jött eddig szóba, azonban még nem született döntés. Olvastam, hogy a Dyson a top meg a leggigamegaszuperebb termék, plusz kb. egy árban vannak bizonyos típusai más márkákkal, viszont páran panaszkodtak a rövid akkumulátoridejére. Bosch olcsóbb valamivel, továbbá hajlítható a nyele, több fejet adnak hozzá a Dysonért elkért összegért. Melyiket ajánlanátok ezek közül? Vagy másik terméke(k)et is írhattok. Ja és jó lenne, ha az idővel cserélendő alkatrész nem kerülne annyiba, mint maga a termék.
(Kérlek ne írjátok, hogy a vezetékest nem váltja ki semmi, az a legjobb, ezek "gagyik", stb. Köszi)
"viszont páran panaszkodtak a rövid akkumulátoridejére."
Max. 20 percben gondolkodj, ha ez kevés, akkor neked nem való az akkus, vagy rögtön kettőt vegyél. Esetleg cserélhető akkuval.
A Dysonhoz elvileg baromi nehéz alkatrészt szerezni, én sok panaszt láttam rá neten, hogy áll a szervizben és nem történik semmi.
Tudom, hogy sokan odáig vannak érte, hogy az "a" porszívó, de szerintem kicsit túl van ez már húzva.
Nekem a Rowenták a nagyon szimpik, ugyanúgy hajlítható fej, kombinált, felmosó fej, stbstb, és ott tíz év javíthatóságot garantálnak, szerintem azért az nem mindegy.
Egyszer rákérdeztem a Media Marktban, ott az eladó a Philipsekre esküdött, hogyha nem akarsz Dysont, akkor csakis az. Szóval fene se tudja.
Amit írtál, azokból én biztosan a Boscht venném.
10 év javíthatóság?
Jól hangzik, meg az EU előírja, de csak ezt, műst nem.
Nem régi a történet:
3 éves mosógép, épp garon kívülre került, nem centrifugázik.
Szerelő jő, kpl. panelcsere (tele elektronikával) 78e..
Az egész mosógépvolt akkor 92e.
Van alkatrész? Van. tudják cserélni? Igen.. Kielégítve (itt még nem is 10év) az EU előírás.
Azt már nem írja elő mennyiért.... Ennyit a hurrá 10 év alkatrészről..
Egy szerviz se fogja tartani, de árajánlatot ad (mert előírás), de garantálom senki se fogja megrendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!