Móra gáztűzhely él, ha nincs vezeték a konektorhoz, akkor ugye nincs szikrás gyújtás sem? Csak gyufával gyullad be?
Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 11:46
1/10 anonim válasza:
Igen.De ha a tűzhely része elektromos, akkor az sem fog működni.
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor sikerült a legrosszabbat meg enni?
2022. máj. 3. 12:34
4/10 A kérdező kommentje:
Venni?
2022. máj. 3. 12:34
5/10 anonim válasza:
Nem ez a legrosszabb. A fatál is tévedés lett volna.
6/10 anonim válasza:
Mit gondoltál, elektromos tűzhely működni fog majd elektromosság nélkül is? Ezt így hogy? Tessék bekötni a konnektorba.
7/10 anonim válasza:
"Csak gyufával, igen.
...
Akkor sikerült a legrosszabbat meg enni?"
Azért az még nem olyan nagy ügy, hogy gyufát kell hasznánod, én pl. mindig is azt használtam, és megvagyok.
8/10 anonim válasza:
6# Nem olyan ördögtől való a gondolat, én mindig is azt hittem ezekbe a gázlapokba olyan izé van, mint a gázgyújtóba/öngyújtóba. Azok sincsenek áramra kötve a szikraadáshoz. Azóta persze van áramba kötött gáz-főzőlap, de előtte az elképzelés erről nem fedte a valóságot :DDD Mostmár a kérdező is tudja.
9/10 klimaesvillany pont hu válasza:
Biztosan oda lehet vezetni valahogy az áramot.
10/10 anonim válasza:
Csak a piezo gyújtós gáztűzhelyekhez nem kell gyufa, vagy gázgyújtó. De ez sem vezetékes árammal megy, hanem azon az elven, mint az öngyújtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!