Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen Aldis és Lidlös eszközb...

Milyen Aldis és Lidlös eszközben csalódtatok már?

Figyelt kérdés

Nagyon dícsérik őket, az Aldiban vettem vasalót és egy agyondícsért páramentesítőt, az elsőt egyből vissza kellett vinnem, mert nem melegedett fel rendesen, a p.m. pedig 3 hét után adta fel a szolgálatot (addig remek volt).

Gond nélkül visszaadták az árukat szerencsére.

Nem tudom érdemes lenne-e újabb esélyt adni, lehet csak pont rosszat vettem le a polcról - mindkétszer

2022. szept. 22. 10:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Na ez meglep, sógorom imádja a Parkside gépeket, még egyikben sem csalódott! Van Neki belőle akkus fúró-csavarozó, fúrókalapács, festékkeverő, lombszívó, lombfújó - mindegyik tökéletesen működik, bivalyerősek, és érződik rajtuk a minőség, hiába sajátmárkás cuccok!

Nekünk ami csalódást okozott: SilverCrest digitális konyhai mérleg. Ha már nagyon merült benne az elem, bekapcsolás után vagy azonnal kikapcsolt, vagy mérésnél össze-vissza ugrált rajta a szám; “most akkor mennyi?!”, és az a bökkenő, hogy már elemcsere után se lett jobb!

2022. okt. 1. 21:26
 12/12 anonim ***** válasza:
69%
A szerszámok igen rossz minőségűek, én pl 3 hete vettem egy tolómérőt, kb 20mm-ert csal.
2022. okt. 7. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!