Milyen Aldis és Lidlös eszközben csalódtatok már?
Nagyon dícsérik őket, az Aldiban vettem vasalót és egy agyondícsért páramentesítőt, az elsőt egyből vissza kellett vinnem, mert nem melegedett fel rendesen, a p.m. pedig 3 hét után adta fel a szolgálatot (addig remek volt).
Gond nélkül visszaadták az árukat szerencsére.
Nem tudom érdemes lenne-e újabb esélyt adni, lehet csak pont rosszat vettem le a polcról - mindkétszer

Na ez meglep, sógorom imádja a Parkside gépeket, még egyikben sem csalódott! Van Neki belőle akkus fúró-csavarozó, fúrókalapács, festékkeverő, lombszívó, lombfújó - mindegyik tökéletesen működik, bivalyerősek, és érződik rajtuk a minőség, hiába sajátmárkás cuccok!
Nekünk ami csalódást okozott: SilverCrest digitális konyhai mérleg. Ha már nagyon merült benne az elem, bekapcsolás után vagy azonnal kikapcsolt, vagy mérésnél össze-vissza ugrált rajta a szám; “most akkor mennyi?!”, és az a bökkenő, hogy már elemcsere után se lett jobb!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!