Milyen Aldis és Lidlös eszközben csalódtatok már?
Nagyon dícsérik őket, az Aldiban vettem vasalót és egy agyondícsért páramentesítőt, az elsőt egyből vissza kellett vinnem, mert nem melegedett fel rendesen, a p.m. pedig 3 hét után adta fel a szolgálatot (addig remek volt).
Gond nélkül visszaadták az árukat szerencsére.
Nem tudom érdemes lenne-e újabb esélyt adni, lehet csak pont rosszat vettem le a polcról - mindkétszer
Az a nagy előnyük, hogy 3 éven belül bármikor visszaviheted, ha meghibásodott. És visszaadják a pénzt.
Nyilván nem csúcskategóriás készülékek - az ár is mutatja...
De nekem eddig egyedül egy kenyérpirító nem vált be, az összes többi cucc hosszú évek óta megvan. Konyhai robotgép, gőztisztító, botmixer, stb. plusz férjem rendszeresen vesz szerszámokat, stb. stb.
Általában az árukhoz viszonyítva jó vételek. Most lehetett kapni pl. 3 ezer forintért km órát biciklire. Hát, elég gagyi a felfogatása, az is gyorskötözővel kell, meg egyebek, de hát MA (nem fél éve, nem egy éve és pláne nem több éve) egy normálisabb (pl. Cateye) km óra ennek TÖBBSZÖRÖSÉBE kerül... olcsóbb meg nincs is.
Egyébként általánosságban ottani cuccok vagy nagyon olcsóak, és/vagy árukhoz képest, vagy egyébként is jó minőségűek. Szokott lenni ott egy minimum nívó, ami másutt kevésbé. Meg vannak nagyon jó cuccok ott olykor.
Előző vagyok, ha addig más hozzá nem szólt (a 4. válaszoló, a 2. 12:12-kor, na meg ez a hozzászóló is)
és igen, amit írtak is fentebb, nem szroznak, ha valamit esetleg ki kell cserélni, vagy bszrt, vagy valami... mint sok más helyen ügyfélszolgálatokon, bár ilyen velem nem történt, mással már igen, illetve megnézem általában mit veszek meg, általában beválik
4.-5. vagyok
na meg ugyebár mit mire venni... (meg mennyiért...)
ha sokat furkálnék, akkor nem lidl-ben és nem obiban vennék hobby használatra szánt szerszámot... amiknek jobban meg is szokták kérni az árát is ugyebár...
Parkside kompresszor felrobbant.
Parkside fúró fúrás közben széttört, szerencsére csak többszázezres anyagi kárt okozott, nem sérült meg senki.
Silvercrest porszívó aksija robbanásveszélyes
Lidl dagasztó nem dagasztja a tésztát
Aldi légkeveréses sütő nem süt csak szárít
8: konkrét típusok???
Nekem ugyanis ilyen karos robotgépem van, és tökéletesen dagaszt...
Tán 16e ft volt pár évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!