Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Áramütés a mosógéptől?

Áramütés a mosógéptől?

Figyelt kérdés

Öcsém berakta a vizes ruháit a gépbe be akarta csukni az ajtót és azt mondta hogy áram ütést kapott. Én is megfogtam és áram ütést kaptam. A kimosott ruha is áram alatt volt mikor ki lett véve.(remélem a szárítógépnek nem lesz baja) Most az lenne a kérdésem hogy ez veszélyes e? Szüleink nincsenek itthon de anyu azt mondta ha vizes kézzel nyúl hozzá van hogy őt is megrázza. Na de az én kezem nem volt vizes.

És most egy kicsit túlterhelt vagyok emiatt mert fogalmam sincs hogy lehet e tőle bajunk vagy hasonló. Örülnék ha valaki tudna segiteni.

( én sose jártam meg így a géppel ma reggel is mostam még és akkor sem volt semmi)

2022. szept. 14. 19:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

"A kimosott ruha is áram alatt volt"

LOL najó....

Anyukádat kérd meg, hogy olvassa ez az alábbi sorokat - te pedig most zárd be ezt az ablakot!

Kedves anyuka!

A gyerek már megint a gyakorikerdesek.hun trollkodik. Kérem adjon neki egy akkora lángost, hogy két napig sózza, fokhagymázza!

Mesélje el neki, hogy miért nem szabad hazudni!

Köszönjük!

2022. szept. 14. 20:48
 12/19 A kérdező kommentje:

Milyen paraszt emberek használják ezt az oldalt.:)

Mégis mi okom lenne arra hogy ilyesmit kitaláljak?

Nem kisgyerek vagyok és azon reménykedtem hogy valaki tud ebben segiteni mivel én ilyenekben nem vagyok jártas és igen is parázok tőle elvégre egy áramütés nem játék.

Normális válaszokat vártam ami lehetőleg segít abban hogy ne gondoljam tul a dolgokat erre jossz te.

2022. szept. 14. 20:59
 13/19 anonim ***** válasza:
31%

"elvégre egy áramütés nem játék."

Ha valóban megrázott volna, akkor már elvitt volna a mentő. Aki nem szokta a 240V-ot, azt leveri elég rendesen. Te meg gond nélkül válaszolgatsz itt. Markoltam már rá a fázisra párszor, tudom milyen a kézfogása.

"erre jossz te."

És rávilágítok arra, hogy sántít a történeted! Ahogy 10-es is írta, ha jól van bekötve, akkor nem rázhat! Jól van bekötve, te magad írtad, hogy reggel nem rázott. Ha gond lenne a bekötéssel, reggel is rázott volna. Ha pedig a hálózattal történt volna közben valami, akkor pedig most nem is működne a mosógép.

Aki ért hozzá az látja a történetedben azokat a pontokat amik miatt

_hihetetlen_ és _valószínűtlen_ az áramütés.

Ezért írtam, hogy troll vagy. Elnézést, hogy volt pofám ilyent mondani. De ha nem tetszik, akkor visszaszívom és kezdjük tiszta lappal!

Kérlek írd le pontosan, hogy milyen ház, hány és milyen fogyasztásmérő van, milyen biztosítók vannak a hálózatban, hova van csatlakoztatva a mosógép, van-e neki külön biztosítója, van-e bojler, ha igen, akkor az elektromos-e, milyen más elektromos készülékek vannak még azon az áramkörön amin a mosógép is van, stb. Minden részlet érdekel ami fontos a kérdés megválaszolásához!

"Milyen paraszt emberek használják ezt az oldalt.:)"

Látom a tükröt legalább sikerült megtalálni! :)

2022. szept. 14. 21:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nyugodj meg, amíg azon jár az eszed hogy a válaszolókat oltogasd, nem lett semmi bajod a mosógéptől.

Mellesleg ha kihúzod a konnektorból, nem tud megrázni sehogy sem, még a ruha sem.

2022. szept. 14. 21:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Húzzátok ki és addig ne használjátok, amíg villanyszerelő nem nézte meg.
2022. szept. 14. 22:53
 16/19 anonim ***** válasza:

mosogép nem ráz ha rendes konektorba van bedugva vezetékek nem sėrültek,konektor nem sérült .illetve a mosogėp ajtaja nyitoja nem fém hanem müanyag .

és ruhák sem ráznak.

bocsi troll vagy .

2022. szept. 15. 05:24
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

"és ruhák sem ráznak"

A nedves ruhák, amelyek másik vége a fém dobhoz ér? Még menjél vissza az általános iskolába pár évre.

2022. szept. 15. 08:44
 18/19 anonim ***** válasza:
55%
Tisztázzuk a dolgot! Öcsédet megrázta a mosógép, erre te odamentél és magadat is megrázattad vele? Oké, hogy nem mindig hiszünk a gyerek szavának, de hogy egy életveszélyes mutatványt bevállalni, csakhogy meggyőződj róla, hogy nem kamuzik, azért nem kicsit Darwin-díjas. A kedves anyuka hívjon szerelőt a mosógéphez és tegye össze a két kezét, hogy nem kettes temetésre kell költekeznie. Remélhetőleg a mosógép közeléből is eltiltja mindkettőtöket, ameddig nem lesztek elég érettek a használatához.
2022. szept. 15. 14:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi lett a megállapítás?
2022. szept. 20. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!