Áramütés a mosógéptől?
Öcsém berakta a vizes ruháit a gépbe be akarta csukni az ajtót és azt mondta hogy áram ütést kapott. Én is megfogtam és áram ütést kaptam. A kimosott ruha is áram alatt volt mikor ki lett véve.(remélem a szárítógépnek nem lesz baja) Most az lenne a kérdésem hogy ez veszélyes e? Szüleink nincsenek itthon de anyu azt mondta ha vizes kézzel nyúl hozzá van hogy őt is megrázza. Na de az én kezem nem volt vizes.
És most egy kicsit túlterhelt vagyok emiatt mert fogalmam sincs hogy lehet e tőle bajunk vagy hasonló. Örülnék ha valaki tudna segiteni.
( én sose jártam meg így a géppel ma reggel is mostam még és akkor sem volt semmi)
"A kimosott ruha is áram alatt volt mikor ki lett véve. (remélem a szárítógépnek nem lesz baja)"
Mondd, hogy ez nem azt jelenti, hogy a gépből kivéve is rázott a ruha és ettől félted a szárítógépet!
Kérj meg egy felnőttet hogy nézze meg neked mi van vele ha te nem értesz hozzá. Csak van rokon, szomszéd valami? Van telefonod? Szólj a szüleidnek hogy gond van, kerítsenek egy szerelőt.
Két eset létezik a mosógép esetében. Az egyik az, hogy minden rendben van. Akkor nem ráz semmi.
A másik eset az, amikor van valami hiba. Akkor rázhat.
Gyanítom magad is belátod, hogy nem az első eset fordul elő nálatok.
Ilyenkor szakemberre kell bízni a megoldást, még ha tudnám mi a baj, akkor sem tudom neked innen megcsinálni, és nem is ajánlanám hogy szereld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!