Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mosógéptől el lehet kapni...

Mosógéptől el lehet kapni gombát, nemi betegséget?

Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 01:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Félrelépett, ha std
2022. szept. 1. 02:12
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

NEM

A gomba az nem nemibetegseg!!! Az idegessegtol is eltolodhat aph a huvelyben es gombasodas lesz. Vagy sok edessegtol vagy sok cukortol. Gombas folyas lesz. Nem megcsalas kovetkezmenye!!!

A mosogep is lehet peneszes.

2022. szept. 1. 06:27
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Ha ésszel szexeltek, tehát időben kihúzod, mielőtt kivernéd a biztosítékát, akkor nincs mit aggódni.
2022. szept. 1. 07:19
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Milyen egy beteg világ ez, ha már idegen nők után a mosógéppel sem biztonságos? Mi marad? A kipufogócső?
2022. szept. 1. 07:53
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
#8: 😂😂😂
2022. szept. 1. 08:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha a mosógép tetején kefélsz...
2022. szept. 1. 09:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
6: :-D :-D
2022. szept. 1. 09:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A mosógépen el lehet, pont ahogy a bokorban, vagy asztalon, vagy hagyományosan ágyban dugással.
2022. szept. 1. 11:46
 9/12 anonim ***** válasza:
2 én meg azt írtam, hogy félrelépett, ha std. Próbáld meg kérlek értelmezni, mielőtt megpróbálsz kioktatni
2022. szept. 1. 14:53
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem adtam meg leírást a kérdéshez.

Szóval albérletbe költöztem és vannak lakótársaim. Egy elég koszos srác a lakótársam de szerencsére fürdőszobán nem osztozok vele az van saját. Büdös a lába, néha összeizzadt büdös ruhákat többször is felvesz, valami hihetetlen mennyire igénytelen. De egyébként személyiségével nincs gond, normális.

Na ugye az a baj, hogy viszont a mosógép az közös. Én ennek az ellentétje vagyok, teljesen tisztaságmániás mindent lefertőtlenítek, nem hogy nem büdös soha semmim, de ha még egy kicsit is bármilyen mondjuk utcai illata van vagy beszív valami ételgőzt azonnal mosom ki stb.

Na ugye visszatérve a mosógép az közös. Nem csodálkoznék ha ennek az embernek az igénytelenség mellett mindenféle gombatelep lenne a lába között meg a bőrén amit ugye belemos a mosógépbe, ez a kérdés, hogy én nem tudom hogy ezek hogy tapadnak meg benne, + általában 30-40 fokos programon mos. Most én nem tudom minden mosás előtt lefőzni a mosógépet meg nem is biztos, hogy segít, mert spórák simán magadhatnak eléggé elrejtett részeken is amit nem ér el a forróvíz. De még ha ki is főzöm 5 liter hipoval a gépet minden használat előtt akkor sem biztos, hogy steril lesz + nem tudom minden használat előtt kifőzni.

Szóval a lényeg az ez: ha utána mosok miután ő mosott, vagy ugye simán annyi hogy ugyanezzel a mosógéppel. elkaphatok valamit? nyilván azért mert sok fekete ruhám van nem fogok hypot tenni a mosógépbe (meg sokszor a fehéret is besárgitja) a különféle csoda adalékokban meg nem hiszek.

A hpv meg már annyira elterjedt (herpesz alapvetően, de van alattomosabb sőt bőrrákot, pénisz, vagy méhnyakrákot, péniszen levő kipöttyöződést okozó verziója is) hogy szinte az is mindenhol ott van már.

Aggódjak hogy ezeket elkaphatom a mosógépen keresztül, vagy nem? Mert nagyon idegesít ez a probléma. Főleg az is, hogy ő általában a legtakarékosabb programon mos amin ki sem öblít rendesen a mosógép szerintem.

2022. szept. 1. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!