Milyen mosógépet ajánlanátok, ami megbízható?
4 fős családra keresek elöltöltős mosógépet. Kifejezetten kevés programot használunk, kb 2 elég lenne, de jó lenne, ha megbízható lenne, nem lenne túl hangos/rázkódós és nem lenne túl drága.
Mit ajánlanátok?
LG, Samsung márkák közül szinte bármelyiket merem ajánlani.
Whirlpoolt, bekot, candyt ne.
"Nekem Siemens elöltöltős mosógép van, 20 éve lett vásárolva."
Ma már nem lehet 20 évvel ezelőtti újat venni.
A mostani új meg 20 év múlva sehol sem lesz.
Direct Drive gépet javaslok, az annyira csöndes, hogy többször meg fogod nézni eleinte hogy biztosan működik-e. Nekem LG van.
#3: Nyilván igazad van. :D Vigyázok is rá, mert nekem is ez a félelmem, hogy ebben a tervezett avultatás még túl hosszú kifutásúra sikerült :D De egyébként akkor is a Siemens megbízhatóságára alapozva választottam. Gondoltam, hogy ha atomerőműbe való turbinát le tudnak gyártani, egy mosó/mosogatógép csak nem okoz problémát :D :D :D
Csak segíteni próbáltam tapasztalattal. Azt meg nyilván csak a múltbéli eseményre alapozva lehet megtenni. Amit meg csak régen vett gépre lehet megteni. A 2 éve megvásároltról, nem lehet 20 éves tapasztalatot mondani.
De 20 éve is volt már olyan közismert olasz márka, ami 2-3 éven belül nagy eséllyek megadta magát. Tehát azért az én tapasztalatomnak is van relevanciája. Mégha 20 évvel ezelőtti "új" gépet már nem is tud venni.
2012-ben két háztartás vett egy-egy mosógépet.
Az egyikben két fő, a másikban egy fő lakik.
A 2 fős lakás hetente 3-4 mosás, az egy fős hetente maximum 2 mosás.
Gyakorlatilag a mosások típusa és az adagok között nincs jelentős eltérés.
A két fős háztartás egy Electrolux gépet vett, a másik egy Samsungot (Mindkét gép 70-80.000 ft között volt.)
Két év elteltével a Samsung gép meghibásodott, szerelő megjavította.
Ezután szinte minden évben volt valami baja. 2020-ban végleg tönkrement, de addigra már legalább az eredeti árát költötte a gazdája a folyamatos javításokra.
A másik gép a 10 évvel ezelőtti beüzemelése óta működik problémamentesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!