Milyen mosógépet ajánlanátok 110 ezer forintig, ami megbízható? LG-n kívül.
Olyan, 6.5 - 7 kg közötti kapacitással bíró készüléket szeretnék.
Egyik problémám a régi készülékkel, hogy kevés vizet használt fel előírt töltet mennyiséggel is, ezért nem is mosott szépen. Szóval olyan gépet keresnék, ami tényleg azért normális, vagy bővebb víz mennyiséggel mos.
És persze ne legyen szervizben pár hónap után. LG-t nem szeretnék, az biztos.
Mi a baj az LG-vel?
Nekem 4 éve az van és tökéletesen működik. Direct drive-os. Van rajta rövid program. 40 fokon 38 percig mos. A+-os.
Én is csak az LG-t ajánlanám. Aeg, Electroluxal nagyon rossz véleményem van.
Azért azt tudni kell, hogy a mai mosószerektől már nem szabad csodát várni. Mikor a gyerekeim kicsik voltak (15-20 éve) a legagyibb mosószer is kihozta a fű, vagy akár az ételmaradékos foltokat.
Nekem LG gépem van, lassan 8 éve, semmiért sem cserélném le.
Olyan mosógépet, ami “sok” vízzel mos nem fogsz mát találni újonnan.
Olyat keress, amin van "sok vízzel mosás" opció. A Boschunkon van, és mindig használjuk is.
Egyébként lehet, hogy a tiéden is van, nézd meg a használati utasítást. A könyv szerint azoknak ajánlják az extra vizes opciót, akiknek mosószerre érzékeny a bőrük. Tehát a kevés vízzel nem most tisztára. De a modern gépek mind ilyenek. Direkt keresni kell olyat ami tud rendes mennyiségű vízzel is mosni, nem csak "eco" módban
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!