AEG mosógépek megbízhatóak?
Figyelt kérdés
AEG L6SA47SM ezt néztem ki2021. okt. 3. 21:24
2/10 anonim válasza:
Nekünk AEG van, több éves. Megbízható.
3/10 anonim válasza:
Amióta az Electroluxhoz tartozik, semmivel sem jobbak nála. Ugyanaz a belső, ugyanaz a külső, csak drágább.
4/10 anonim válasza:
Szép mos, esztétikailag is hibátlan.
Nekem egy problémám van vele, hogy a pamut program nagyon gyűri a ruhákat, illetve, ha a Time Manager funkciót használom, amikor a program hosszát le tudom rövidíteni, nem forgatja át a centrifugálás után a ruhákat. Ez azért baj (legalábbis nekem), mert amúgy is össze gyűrte a ruhákat és ha nem szedem ki azonnal a program végén, még jobban gyűrődtek lesznek.
5/10 anonim válasza:
A time managerrel nem változik semmit a centrifugálázgatás, az mindig ugyanolyan. Az értelmetlen alaphosszúságú mosási lötybölés idejét csökkented le.
6/10 anonim válasza:
A mosás lényege, hogy dobálja-gyűri egymáshoz a ruhát. Így tudja sulykolni.
7/10 anonim válasza:
5: talán neked is Aeg mosógéped van?
8/10 anonim válasza:
AEG már nagyon régóta az electrolux csoport része.
9/10 anonim válasza:
Most 5 év gyári gari van hozzájuk
10/10 anonim válasza:
Most aeg-et kell venni az aeg-zanussi-electrolux trióból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!