Electrolux felültöltős mosógéphez (EW2TN5061E) szeretnék olyan programot, amivel egy óra alatt 60 fokon tudnék mosni. Javaslat?
Ezekben a programokban megnyomható a Quick gomb (7-es a használatiban, az a gomb aminél egy órá és jobbra mutató nyilak vannak):
Eco 40-60 ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ (60 C)
Cottons ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■
Synthetics ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ (60 C)
Delicates ■ ■ ■ ■ ■ ■
Ez nem egyenlő az alábbiakkal:
Express Care
Rapid 30min
Rapid 14min
Egyébként egy összegző táblázatban csak ennyit írnak:
Az „eco 40-60” program esetében:
A program időtartama (h:min)
Névleges kapacitás 3:17
Fél töltet 2:35
Negyed töltet 2:35
Szóval lehetséges, hogy ez a nagy márka képtelen 1 óra alatt kimosni a "rongyokat", bár azért a gyakorlatban én megpróbálnám a Synthetics (60 C)-at, hátha az rövid. Sőt, az is lehet, hogy ha nem 60 fokon mosol, hanem 40-en vagy alatta, akkor rövidebb lesz a program, mert alapból minden mosógép hosszabban mos magashőfokon, mert ugye a víznek több idő kell míg felhevül és akkor meg már tovább lötykölik a melegvízben.
Nem mellesleg a ruháknak hosszabbtávon árt a magashőfok (mosás, szárítás, vasalás), de gondolom te tudod, hogy miért ragaszkodsz a 60 fokhoz...
Köszönöm a javaskatokat, úgy tűnik, az ez a mosógép tényleg alkalmatlan ilyen mosóprogramra. :( ha ezt tudom, nem veszem meg.
A synthetics alapjáraton 2:10 perc, a Quick gomb megnyomása után 1:50 alatt mosott ki. Szóval sokra nem mentem vele.
Szerintem ezek rettentő hosszú programok.
Hát, ennek a vásárlás előtt kellett volna utána járni :(
Szerintem is indokolatlanul sok 2 órát mosni egy adag ruhát. Nekem az LG van egy 39 perces speed program, tökéletes. Az intenzív 60 fokos pedig egy óra alatt kimos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!