Aeg felültöltős mosógép vélemények?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok minden a felhasználón múlik, de akik a fenti márkájú gépet használják, mennyire elégedettek vele?2022. jún. 24. 17:11
1/4 anonim válasza:
Nézd meg az árukeresőt és a véleményeket...ennyire ne legyen nehéz az élet már;)
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget. Úgy tudtam, hogy ez egy olyan oldal, ahol tehetek fel különböző kategóriában kérdéseket, vagy akár az emberek véleményét is megkérdezhetem valamiről.
2022. jún. 24. 20:19
3/4 anonim válasza:
Megkaptad a választ vagy még mossuk is ki ruháidat? Vasalást is kérsz:DDD
Típust sem írtál, vedd már észre...
4/4 anonim válasza:
2db is van a családban. Mindkettővel jók a tapasztalataim. A régi 14 éves az "új" 10 év körüli. Utóbbi van többet használva, erre most költöttünk felújításra 80eFt ot. Ez volt az első és utolsó javítás, ezután csere ha valami tönkre megy. A régi kevesebbet van használva, koltségmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!