Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Minden mosás után szürkés...

Minden mosás után szürkés nyálkás darabok jelennek meg a dob feletti részben (felültöltős). Szerencsére még a ruhákon nem vettem részre. Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
Régebben is volt ilyen problémám, akkor segítetett egy üres ecetes mosás 90 fokon. Most próbáltam Lanzát és egy sima 90 fokos leghosszabb programot is, de sajnos nincs változás. Nem büdös a gép, mindig nyitva van a teteje és kitörlöm a mosások után. Lehet, hogy az öblítő miatt van?

2022. júl. 9. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
általában ha túl sok mosószert és/vagy öblítőt használsz akkor az lerakódhat a dob azon oldalán amit nem látsz. használj calgont az tisztítja a dobot is
2022. júl. 9. 17:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy mosókapszulát használok és kb a maximális öblítőmennyiség felét. Vízlágyítót is használok mindig
2022. júl. 9. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Milyen hosszú programot használsz általában?

A mosószerek (teljesen mindegy milyen állagú) a rövid programokon nem oldódnak fel és lerakódhat a gépben.

2022. júl. 9. 17:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Általában másfél órásat (40 fokon) Ha csak pár darabot mosok, akkor 30 perceset
2022. júl. 9. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Hypoval 90 fokon üresen mosd át. Mosószer letakódás lehet.
2022. júl. 9. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Kitakarítottad valaha a mosógépet?
2022. júl. 9. 18:20
 7/7 A kérdező kommentje:
A szűrőt igen, ezen kívül nem tudom mit kellene csinálni vele
2022. júl. 9. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!