Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mennyit fogyaszthat egy ilyen...

Mennyit fogyaszthat egy ilyen hűtőgép?

Figyelt kérdés

Régebbi orosz hűtőgép van itthon és csak a fagyasztó részét használjuk leginkább.Viszont van egy régebbi zanussi hűtőnk is ennél [link] 100wattos teljesítményt írnak gondolom ez közelében sincs az A fogyasztásnak de nem tudom takarékosabb lehet e az orosz hűtőtől amiről fogyasztási adatokat még nem találtam mondjuk a cimkét se találtam meg még rajta

Ez az orosz hűtő

MNHCK-16

[link]

2022. aug. 3. 13:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10/

Szóval akkor még se érdemes venni?Másik ilyen kütyü nincsen ami használható?

2022. aug. 3. 22:22
 12/16 anonim ***** válasza:

A hűtő egy hőszivattyú, a fogyasztásuk kedvező.

Ha jó a szigetelés, ha jó a hőleadás a hűtőbordákon akkor nem érdemes számolgatni.

2022. aug. 4. 10:15
 13/16 A kérdező kommentje:

12/

Én pedig úgy gondoltam az orosz hűtőt csak átcserélném a zanussira.

2022. aug. 4. 10:39
 14/16 anonim ***** válasza:
#12 akkor csereld.
2022. aug. 4. 11:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekünk HAMA 176575 fogyasztásmérőnk van. Linket most valamiért nem enged beszúrni, ezért írtam le így, de ha ezt beírod keresőbe, egyből megtalálod!

A Hama Smart Home nevű alkalmazás segítségével könnyen használható, a párosítás max. 2 perc volt.

Hogy a mérés mennyire pontos, nem tudom, de teljesen reálisnak tűnik. Neked amúgy sem kell, hogy tűpontos legyen, azt pedig pontatlanul is megmondja, hogy melyik fogyaszt többet.

Hab a tortán, hogy lehet telefonról ki-bekapcsolni, illetve időzíteni is.

Ezen felül minden nap fogyasztása megjelenik benne külön.

2022. aug. 4. 13:36
 16/16 A kérdező kommentje:

15/

Én most csak rendeltem egy ilyet [link]

2022. aug. 4. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!