8-9°C van a hűtőmben, ez ilyenkor (30°C körüli lakásban) olcsóbb gépeknél előfordul, vagy nézzek inkább másikat?
Figyelt kérdés
Eddig mintha jó lett volna. Tegnap tettem bele pár kiló zöldséget, reggel kb. 10°C volt benne, kivettem mindet órákkal ezelőtt, de nem sokat javult a helyzet.
Nincs vastag jégréteg sehol, bár pár hónapja nem volt leolvasztva. Most biztos nem fogom.
2022. júl. 2. 11:44
1/12 anonim válasza:
Környezeti hőmérséklettől is függ. Ha nem tud hűlni, fal mellett van, kis zárt, meleg, szellőzetlen helyiségben, akkor ez sajnos normális lehet.
2/12 A kérdező kommentje:
A két oldala forró volt. Most elhúztam egy kicsit a szekrény mellől, ami szintén forró volt, köszönöm, talán segít.
2022. júl. 2. 12:05
3/12 anonim válasza:
Amikor nagyobb mennyiséget teszel a hűtőbe, érdemes feljebb venni a hűtést. Mélyhűtőnél is így csinálják.
4/12 A kérdező kommentje:
Napok óta a maximumon van.
2022. júl. 2. 12:36
6/12 anonim válasza:
"A két oldala forró volt. Most elhúztam egy kicsit a szekrény mellől, ami szintén forró volt,"
A meleget valahol le kell adja, ha nem hűlnek a hőcserélő felületei, akkor bent hiába várjuk a hideget. Akár egy ventilátorral is rá lehet segíteni. Régen a hátulján volt rács, de mostanában az oldalába építik be és a lemezen keresztül hűl. Az én hűtőm konkrétan olyan, hogy be van szerelve a bútorba, és az alján van egy rés, ahol keringeti a levegőt a hőcserélőre.
7/12 A kérdező kommentje:
#5 Valóban nem a legdrágább (van olcsóbb is), de remélem, lesz olyan helyzet az életedben, amikor egy ilyennek is örülnél.
2022. júl. 2. 13:12
8/12 A kérdező kommentje:
Beraktam a ventilátort a konyhába...
2022. júl. 2. 14:04
9/12 A kérdező kommentje:
Nyugodt lehetsz, futná, csak eddig tökéletesen működött. Azért írtam csak ez előbb, mert nem azt kérdeztem, hogy mi a véleményed róla, és feltételezem, nem szakember vagy a területen. Lehetne éppen egy hibás felsőkategóriás is. Ráadásul elég primitív módon ebből az egyetlen információból vontál le ilyen messzemenő következtetést.
2022. júl. 2. 15:21
10/12 anonim válasza:
Sikerült a hőmérsékleznek beállnia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!