Mennyit fogyaszthat egy ilyen hűtőgép?
Régebbi orosz hűtőgép van itthon és csak a fagyasztó részét használjuk leginkább.Viszont van egy régebbi zanussi hűtőnk is ennél [link] 100wattos teljesítményt írnak gondolom ez közelében sincs az A fogyasztásnak de nem tudom takarékosabb lehet e az orosz hűtőtől amiről fogyasztási adatokat még nem találtam mondjuk a cimkét se találtam meg még rajta
Ez az orosz hűtő
MNHCK-16
Itt 155W van megadva (cirill betus a felirat, a Bt-t kell nezni).
Ha uresen jaratjatok, akkor tobbet fogyaszt. Ha nincs mit beletenni akkor pakold tele vizespalackokkal, hogy legyen hotehetetlensege.
1/
De kérdés ha a zanussit állítom be helyette akkor lehet jelentősebb fogyasztás csökkenés?
Mostanában megszaporodtak a mennyit fogyaszt kérdések.
Ami nem egyfolytában működik, azt mérni lehet, ha nem csak tippre vagy kíváncsi.
4/
Ez a hűtő amit mondok folyton megy évek óta,hát nem tudom egy fogyasztásmérő elosztó az már jó kiinduló pont lehet? Vagy valami tizenezres cucc kéne?
Egy ilyen is megteszi mérés gyanánt ha van okostelefonod mellé.
8/
Van igen okostelefonom,ez árban is jónak tűnik.Köszi,de ez pontosan,hogy működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!