Milyen porszívót ajánlanátok?
Sziasztok!
Porszívóvásárlás előtt állok. Eddig egy hagyományos porszívónk volt, ami 1200 w-os volt. Most állóporszívót szeretnék venni, de sok embertől hallottam, hogy gyengék. Sok szőnyegünk van, annak a tisztítását is ezzel végezném. Mit tudtok ajánlani?
Az akksisokból a drágábbak a jobbak. Mondjuk 50ezer felettiek. De ne számíts arra, hogy ha sokat használod, az akkumulátor majd a végtelenségig bírja és ugyanakkora hatásfoka lesz. Én már ezt az utat végig jártam és belefáradtam. Lehet ugyan akksit cserélni, ez is lehet egy út.
Én már hálózatra csatlakoztathatót vettem, belefáradtam az akkumulátorosba. Nekem 60 m2-es a lakás és szuper gyorsan, hatékonyan fel tudok vele porszívózni. Igaz, van zsinórja, de engem nem zavar. És minden második porszívózás után üríteni kell a tartályt, de engem ez sem zavar.
Nagyon jó a szívóereje: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!