Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ha a Praktikerben veszek egy...

Ha a Praktikerben veszek egy készüléket és nem tetszik akkor azt vissza lehet vinni? Visszafizetik?

Figyelt kérdés
2022. júl. 27. 20:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
Természetesen nem. Miért veszed meg, ha nem tetszik?
2022. júl. 27. 20:37
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Ha a webshopon keresztül rendeled meg, akkor jogszabály alapján 14 napos elállási jogod van fogyasztóként, akkor is, ha személyesen veszed át valamelyik áruházban a terméket a netes rendelést követően.
2022. júl. 27. 20:37
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Miért fizetsz olyan készülékért, ami nem tatszik?
2022. júl. 27. 20:51
 4/15 A kérdező kommentje:

Úgy értem,hogy mondjuk használat közben derül ki,hogy gyengébb a minősége.

Nyilvàn nem láthatod egy körfűrész mire képes amíg nem próbáltad ki.

2022. júl. 27. 20:58
 5/15 anonim ***** válasza:
36%
Használtan pláne nem veszik vissza, így a #2-es által javasolt "megoldás" is kiesik.
2022. júl. 27. 21:04
 6/15 grafno ***** válasza:
63%
Obibol worx akksis gep amivel 4 db lyukat furtam a rokonnak es vittuk is vissza 1 ora mulva. A csajszi belenezett a dobozba es adta a penzt vissza. Amazonon is 14 napon belul (neha 30nap) is vissza adjak a loszert barmi szo nelkul. Tisztisd le es probald meg vissza kuldeni. A körfűrész hajlamos mindnenhol poros lenni.
2022. júl. 27. 21:17
 7/15 anonim ***** válasza:
58%
Nem egy terméket vittem már vissza oda. ( Volt hogy megmaradt burkólóanyag mert túlvásároltam, volt hogy nem voltam elégedett ventilátor teljesítményével, volt egyszerűen hülye voltam, mert egy olyan telefont vettem, aminek kellett volna 220, de a telefonvonal- kiállás közelében nincs.) Nagyon rugalmasak, szó nélkül visszaadják a pénzt, ha a vásárlástól ezért nem 10 év telt el, a termék sértetlen és minden tartozéka megvan.
2022. júl. 27. 21:42
 8/15 anonim ***** válasza:
45%
Az Amazon sem adja vissza a pénzt, ha nem eredeti állapotban küldi vissza a terméket. Beérkezés után megvizsgálják és ha valami hiányzik vagy nem olyan állapotban van, mint amilyen eredetileg, akkor szépen megterhelik a bankkártyát a különbözettel. Az, hogy az OBI és Praktiker visszaveszi használt állapotban is akár, az csakis a jóindulatukon múlik, törvény nem kötelezi rá őket. Megnyugtatok mindenkit, hogy egy kis üzlet nem venné vissza és teljesen igazuk is lenne.
2022. júl. 27. 21:46
 9/15 anonim ***** válasza:
43%
Aztán rásózzák egy másik vevőre, aki a gép előéletéről nem tud semmit. Volt szerencsém olyan Praktikeres háztartási nagynyomású mosóhoz, aminél beleszáradt mosószerhabot találtam. Persze hogy bizonyítottam volna be, hogy nem én mostam vele. Azóta amit lehet az ilyen helyeken, kicsomagoltatok és átnézek. Akkor is ha több anyám lesz közben.
2022. júl. 27. 21:52
 10/15 anonim ***** válasza:
18%
Ez olyan, mint amikor visszaviszed a krimit a könyvesboltba, mert nem tetszik a befejezés?
2022. júl. 27. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!