(Kerámialapos) villanytűzhelyben alul is van fűtőszál vagy csak felül?
"A villanytűzhely kerámialapja fölött (a levegőben) nincs fűtőszál."
De, pont a kerámia fölött van, közvetlen az üveg alatt.
Köszönöm a válaszokat! - 'Különösen' az első válaszolónak:"A villanytűzhely kerámialapja fölött (a levegőben) nincs fűtőszál"....anyád, az a hernyótalpas. A kérdésben is úgy szerepelt, hogy : villanytűzhelyBEN.Tanulj meg olvasni és szöveget értelmezni. Gondolom, neked azért van felette is, mert fejreállva szereltetted be.
Többiekhez: A sütőrészben felül van fűtőszál, az látszik (is)...csak azt nem tudom, hogy pl. amikor alsó - felső sütésre állítom a gombot, akkor le is fentről tereli-e a hőt, vagy alul is lehet (?) fűtőszál? Látszani nem látszik, de a lemez mögött akár lehetne is...(nem látni be a lemez mögé) (???)
"A kérdésben is úgy szerepelt, hogy : villanytűzhelyBEN"
Ja benne?
Hát felül van, a tetején!
Ha alul lenne, nem tudnád rátenni az edényt nem?
"Ha alul lenne, nem tudnád rátenni az edényt nem?"
NEM.
Egyfelől: az edények 'polcokon' vannak, amik két oldalt síneken futnak...tehát, ha lenne alul fűtőszál, az edény semmiképpen sem lenne azon.
Másfelől: alul van egy lemez, ami alatt lehetne akár fűtőszál is...vagyis, nem tudom, hogy lehet-e...de sztem esetleg...ezért is tettem fel a kérdést.
Harmadsorban: ha ennyire nem vagy képben, miért válaszolsz....olyan témában amiben nem vagy tájékozott. Nem kell minden kérdésre válaszolni, ami szembejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!