Mosógép fűtőszál gond, hogyan rakjam be? Mit tehetnék?
Vettem egy új fűtőszálat, felültöltős mosógépem van, de próbáltam ez alapján berakni, de semmi: https://www.youtube.com/watch?v=x08uxAsl5mw
A jobb oldali részét nem tudom teljesen betolni, hogy a gumis része ne látszódjon ki, pedig jót vettem, mert elvittem oda ahol vettem. Nem szeretnék sem szerelőt, sem másik mosógépet vásárolni. Valaki találkozott már ilyennel, ha igen, hogyan oldotta meg a problémát?
Úgy is teljesen egyforma ha egymás mellé teszed a régit és az újat?
Nekem már adtak rossz alkatrészt a boltban.
Úgy nagyjából stimmelt de volt pár centi eltérés mert másik évben készült.
Na most ennyi próbálkozás, összehasonlítás után (miszerint semmivel se nagyobb az új) próbáld csak a régit visszatenni!
Ha kivételkor valahol vizkő szakadt, vagy mit tudom én, akkor a régi se megy vissza!
És ha a régi visszamegy, akkor miért is nem megy az új?
Menni kéne.
A üst alján van néhány rögzítőfül ami a fűtőszálat tartja hogy ne mozgassa a vízmozgás,nem csak a gumi tömítés és az az 1 db csavar rögzíti.
Szerintem abban akad el betoláskor,rá kell pattintani/alácsúsztatni stb.
A dobból ki kell szedni az alsó műanyag bigyót majd felülről átnézve a dobon lehet látni és eligazgatni a fűtőszálat.
Köszönöm kedves utolsó!
#8-as. Sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!