Nespresso vagy Dolce Gusto kapszulás kávéfőző? Melyiket ajánlanátok?
Már egyiket sem. Rohadt környezetszennyező, és kapszulára kifizeted azt, amiből vehetnél egy normális frissen őrlős eszpresszó gépet.
Mondom úgy, hogy tassimom van, de már csak azért használgatom még, mert sajnálnám kihajítani, amíg működik.
Nekem Nescafé Dolce Gusto van, és ajánlani tudom.
Olcsók a kapszulák hozzá, és hatalmas a választék, neten nagyon sok féle van nem csak kávéból.
Nepresso-val nincs személyes tapasztalatom, de valószínűleg az is hasonló, csak a kapszula jóval kisebb, praktikusabb.
Egyébként a műanyag kapszulák is gyűjthetők szelektíven, csak el kell vinni egy kijelölt gyüjtőpontra, vagy ha rendelsz a hivatalos shop-ból, elviszik és kapsz új zsákot is.
Előző! Igen, annyival "rosszabb", hogy nagyok a kapszulák, több helyet igényel, nekem is jobban tetszene a kicsi, de lehet venni a kiegészítők közül kapszulatartót, én vettem és úgy szerintem már ízléses.
Megkérdezhetem, hogy milyen hibája volt a készülékednek? Nekem eddig 2 DG volt, egy Piccolóval indítottam, nekem az volt a gond vele, hogy levált az egyik komponens (ami a vizet juttatja a kapszulába).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!