Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nespresso vagy Dolce Gusto?

Nespresso vagy Dolce Gusto?

Figyelt kérdés
Kapszulás kávéfőzőt szeretnénk venni. Ez a 2 típusú ami szóba jöhet. Van aki próbálta esetleg mindkettőt? Melyik jobb?

2022. márc. 29. 17:49
A kérdező szavazást indított:
Nespresso
Dolce Gusto
21 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Dreher és Fütyülős!
2022. márc. 29. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Volt mind a kettő. Nespressohoz jóval nagyobb a kapszula választék és olcsóbb is. Magukkal a készülékekkel nem volt problémám, tették a dolgukat. DG manuális, addig folytatod a vizet, amíg szeretnéd, ez számomra plusz pont.
2022. márc. 29. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Nekem volt mindkettő, sőt még van is. A Nespresso jobb szerintem, mert kisebb a kapszula, sok féle van hozzá, kb. 1 éve már megvan és még nem kellett vízkőteleníteni, nem dugult el még sosem. Dolce Gusto is jó, csak a kapszulája 2-3x akkora, plusz ha lefőzte, akkor a kapszula tele lesz vízzel. Nekem amúgy mindkettő állítható víz mennyiséget ad, nálam ez előny.
2022. márc. 29. 22:57
 4/6 anonim válasza:
93%
Nespresso-hoz olcsóbb a kapszula, rengeteg féle van hozzá, viszont nem lehet ízesített kávékapszulát kapni, vagy nagyon korlátozottan. Tehát ha jó kávét szeretnél inkább akkor nespresso, ha ízesített tejeskávét, forrócsokit akkor dolce gusto. Szerintem.
2022. márc. 30. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

Tessék, ehhez van mindkét fajta kapszulaadapter:

[link]

2022. márc. 30. 23:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2022. márc. 30. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!