Nespresso vagy Dolce Gusto?
Figyelt kérdés
Kapszulás kávéfőzőt szeretnénk venni. Ez a 2 típusú ami szóba jöhet. Van aki próbálta esetleg mindkettőt? Melyik jobb?2022. márc. 29. 17:49
A kérdező szavazást indított:
Nespresso
Dolce Gusto
21 szavazat
2/6 anonim válasza:
Volt mind a kettő. Nespressohoz jóval nagyobb a kapszula választék és olcsóbb is. Magukkal a készülékekkel nem volt problémám, tették a dolgukat. DG manuális, addig folytatod a vizet, amíg szeretnéd, ez számomra plusz pont.
3/6 anonim válasza:
Nekem volt mindkettő, sőt még van is. A Nespresso jobb szerintem, mert kisebb a kapszula, sok féle van hozzá, kb. 1 éve már megvan és még nem kellett vízkőteleníteni, nem dugult el még sosem. Dolce Gusto is jó, csak a kapszulája 2-3x akkora, plusz ha lefőzte, akkor a kapszula tele lesz vízzel. Nekem amúgy mindkettő állítható víz mennyiséget ad, nálam ez előny.
4/6 anonim válasza:
Nespresso-hoz olcsóbb a kapszula, rengeteg féle van hozzá, viszont nem lehet ízesített kávékapszulát kapni, vagy nagyon korlátozottan. Tehát ha jó kávét szeretnél inkább akkor nespresso, ha ízesített tejeskávét, forrócsokit akkor dolce gusto. Szerintem.
5/6 anonim válasza:
Tessék, ehhez van mindkét fajta kapszulaadapter:
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2022. márc. 30. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!