Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szünetmentes táp miért sípol...

Szünetmentes táp miért sípol folyamatosan akkor is ha van áram?

Figyelt kérdés

Az alany egy FSP nanofit 800-as 2021 augusztus közepe óta van meg.

Egy LG oled tvt és egy ps5öt szolgál ki alapvetően terheléses teszten kb2 percig életben tartja a rendszert ez bőven elég idő hisz arra vettem, hogy biztonságosan ki tudjam kapcsolni a pst. na de terhelés nélkül mikor minden ki van kapcsolva néha kattan egyet és sípol amíg újra nem indítom. De van, hogy tv nézés közben megcsinálja ami azért para mert ha psezés közben is csinálja az már necces lesz. gyári leÍrásában egyszerűen nem találtam erről infót mi okozhatja. szellős helyen van annyi, hogy egy elosztóról kapja a forrást de csak ő van bele dugva.

2022. ápr. 3. 12:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Na pár napja közvetlen hálózaton megy és megszűnt a probléma. Úgy tűni az elosztó volt a ludas amire dugtam.
2022. máj. 4. 22:47
 12/15 A kérdező kommentje:

Na újabb update. Annak a hozzászólónak lett igaza aki azt mondta elromlott az akksi.

Amikor megvettem első dolgom a tesztelés volt 100% töltöttség mellett hosszabbítóra kötve ment a ps5 és a tv. hosszabbító lekapcs átváltott szünetmentes módba és csippant 10 másodpercenként szépen.

Na már most itt én vagyok a f2 mivel azóta ezt a tesztet nem próbáltam mióta megvan. mai nap kíváncsiságból megtettem újra és akárhányszor áramszünetet szimulálok neki kattan és jön az F01 hiba kód és csak sípol. Annyiból örülök neki, hogy legalább a hiba állandó így a garancia nagy eséllyel egy cserével végbe tud majd menni.

2022. máj. 20. 19:15
 13/15 anonim ***** válasza:

"a garancia nagy eséllyel egy cserével végbe tud majd menni."

Akku nem garis.

2022. máj. 20. 23:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Én a komplett eszköz cseréjében bízom.
2022. máj. 21. 14:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Amúgy gariban ki cserélték szerencsére. Csak elfelejtettem azóta a posztot.
2022. aug. 25. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!