Miért sípol folyamatosan a szünetmentes tápegység? (Többi lent! )
Figyelt kérdés
Volt egy áramszünet és ezután a tápegység folyamatosan hangosan sípol. Tudom, hogy volt hasonló kérdés, de nálam nem oldódott meg. Úgy sem hagyja abba, ha simán a konnektorba dugom.
Válaszokat előre is köszönöm!
2017. okt. 2. 08:39
1/4 anonim válasza:
Baja lett, meg kell csinálni.
Ehhez persze érteni kell.
Ha nem ért hozzá vki vigye el szervizbe.
Sok lehetőség van, lehet csak beragadt egy kontak érintkező, kitudja? ezt tüzetesen át kell nézni, lehet olcsón megússza az ember de lehet pénzesebb dolog is.
2/4 Dongaben válasza:
Én rohadtul nem értek ehhez, és ezért olvasnám el a kézikönyvét. Gyanítom, hogy csak nyugtázni kell. De segítene a pontos típus.
3/4 A kérdező kommentje:
Eaton NV 600H
2017. okt. 2. 09:26
4/4 Dongaben válasza:
No. Nem szöktem meg, csak olvastam. Hihetetlen, de semmi értelmes leírás nincs a hibajelzésekről még angolul sem... Más típussal volt már szerencsém hasonlóhoz. Ott kihúztunk mindent. Az akku kivehető volt, így azt is kivettük. Így, üresen bekapcs. gomb, majd vissza minden, és el kezdett tölteni sípolás nélkül. Bocs, pedig még le is töltöttem a kézikönyvet...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!