Napelemes fűtéssel teljesen ingyen le lehet tudni a fűtést?
Ez a jövő útja, főleg ha belegondolsz, hogy mostanság tényleg minden rendes ember undorodik az orosz energiahordoóktól.
A napelem tök ok az év80 százalékában, a légkondis főtés teljesne rendben van szeptembertől novemberig, és februártól. A maradék időben pedig mint rendes magyar ember összeszeded magad, fűtesz picit drágábban, és elítéd a putyini megszállást. Veszel pulcsit, és fűtesz picit drágábban.
"A napelem tök ok az év80 százalékában"
Meg a nap 30-40%-ában (jobb esetben).
Éjszaka ugyanis nem süti a nap a napelemeket...
Szóval tévedtem. Éjszaka is süti a napelemeket a nap.
Elnézést!
Valóban paraszt vagyok, mert ezt nem tudtam. Ezen a bolygón ahol én élek nem süti. Azt hittem a te bolygódon is így van ez...
Az a jó a 6-os és 7es válaszadóban, hogy megmutatja, miképp gondolkodik a magyar Paraszt. Aki az iskolában szunyókált, e ezt viccesnek tartja utólag.
Mellesleg jszaka valóban nem süt a nap parasztok, de millió olyan technológiát találtak ki nálatoknál okosabb emberek, amik ezt megoldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!