Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Napelemes fűtéssel teljesen...

Napelemes fűtéssel teljesen ingyen le lehet tudni a fűtést?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 1. 17:56
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
35%
Nyáron esetleg, télen sokszor hetekig nem süt a Nap, illetve a napelemeken állhat vastagon a hó, és akkor nincs semmi. A keletkezett áramot meg nem igazán lehet tárolni.
2022. ápr. 1. 18:05
 2/49 Szirty ***** válasza:
61%
Nem.
2022. ápr. 1. 18:18
 3/49 anonim ***** válasza:
18%

Ez a jövő útja, főleg ha belegondolsz, hogy mostanság tényleg minden rendes ember undorodik az orosz energiahordoóktól.

A napelem tök ok az év80 százalékában, a légkondis főtés teljesne rendben van szeptembertől novemberig, és februártól. A maradék időben pedig mint rendes magyar ember összeszeded magad, fűtesz picit drágábban, és elítéd a putyini megszállást. Veszel pulcsit, és fűtesz picit drágábban.

2022. ápr. 1. 18:18
 4/49 Szirty ***** válasza:
57%

"A napelem tök ok az év80 százalékában"

Meg a nap 30-40%-ában (jobb esetben).

Éjszaka ugyanis nem süti a nap a napelemeket...

2022. ápr. 1. 18:28
 5/49 anonim ***** válasza:
29%
Attól szép a gyakorikérdések, hogy minden paraszt nulla tudással kommentelhet. Mint ez a 4-es paraszt is.
2022. ápr. 1. 18:29
 6/49 Szirty ***** válasza:
79%

Szóval tévedtem. Éjszaka is süti a napelemeket a nap.

Elnézést!

Valóban paraszt vagyok, mert ezt nem tudtam. Ezen a bolygón ahol én élek nem süti. Azt hittem a te bolygódon is így van ez...

2022. ápr. 1. 18:37
 7/49 anonim ***** válasza:
47%
amennyiben a nap, elem ingyen van.
2022. ápr. 1. 18:41
 8/49 Szirty ***** válasza:
34%
De azt tudtam. Csak a napelemeket nem süti amik az éjszakai oldalon vannak.
 9/49 anonim ***** válasza:
9%

Az a jó a 6-os és 7es válaszadóban, hogy megmutatja, miképp gondolkodik a magyar Paraszt. Aki az iskolában szunyókált, e ezt viccesnek tartja utólag.

Mellesleg jszaka valóban nem süt a nap parasztok, de millió olyan technológiát találtak ki nálatoknál okosabb emberek, amik ezt megoldják.

10/49 Szirty ***** válasza:
44%
Szerintem attól hogy mexikóban süt a nap, neki attól nem lesz ingyen fűtése itt.
2022. ápr. 1. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!