Centrifuga, a klasszikus Hajdu, igazából mai napig nem tudom hogy kell elvileg használni? Külön edényben áztatod - facsarod - centrifugázod - ki-be pakolod a ruhát vagy a gépben lévő holmira eresztesz vizet, tehát ki sem veszed onnan a ruhát?
#26:
Ugyan a 27 válaszolt helyettem, de megteszem én is.
Egy zokniért nem indítanàm el, de azért centrit sem indítanék, ahogy a 27 is írta. Ha feltétlenül pont az a zokni kellene ami koszos, akkor kézzel kilögybölném, majd kicsavarva megszáradna. Abból a centri sem tolna ki meghatározóan többet.
Amúgy meg menne a szennyesbe, van még 30 másik zoknim…
De tegyük fel, 1-2 póló esetében ha a kényszer úgy hozza, hogy PONT AZ kell, akkor igen, elindítanàm rövid programon… Ami erőfeszítés lavórban bszakodni vele, meg öblögetni, ezek vízpazarlása, +centri energiája, összességében simán kiadja azt hogy bevágjam a gépbe szigorúan egy rövid programra…
29: de azon a szipiszupi mosógépen is van _csak_ öblítő+centri program! MIért ne használnád...?
Ha meg egy-két párzokni van, azt törölközőben elég kinyomkodni....
Bocs, eddig mindenki lepontozott meg lehülyézett, de most írja le a kérdező, hogy VAN modern mosógépe!!!!!
És mégis szarakodna a Hajdús megoldással.
Üdvözöllek titeket a XXI. században, kisgyermekkoromban nagyanyám szórakozott a Hajdúval falun, de ő is csak ha kevés mosandó volt, meg jó idő a tornácon… Anno 35 éve…
Ezt amit felsorolt simàn bevágnàm egy 35 perces rövidre, aztàn 35p múlva kiteregetném….
"Ha meg egy-két párzokni van, azt törölközőben elég kinyomkodni...."
Van 2 pár, tehát 4 darab 39-es lábon hordott igen vastag zokni, 2 darab H&M-es ujjatlan, szürke alvásra használt póló (atléta) 1 db alsónemű.
Ezek miatt mosógépet elindítani pazarlás mind árammal, vízzel, idővel.
Kézzel kimostam őket és mivel a bal lábszáramtól kb. 70 centire helyezkedett el egy centrifuga, ezért azt használtam a gyorsabb és hatékonyabb száradás érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!