Centrifuga, a klasszikus Hajdu, igazából mai napig nem tudom hogy kell elvileg használni? Külön edényben áztatod - facsarod - centrifugázod - ki-be pakolod a ruhát vagy a gépben lévő holmira eresztesz vizet, tehát ki sem veszed onnan a ruhát?
Komolyan nem értem ezt az egészet.
Mosógépen van rövid program. Kicsit is újabb gépen 30-35-40 perces miniprogram is.
Miért bszaxunk lavórral, ès lamentàlunk azon, hogy hogyan önts vizet a centribe? (???)
#23:
Áhh, köszönöm.
Bevallom, nem a pattintott kőkorból kezdtem gondolkodni 🙄
22: Nemcsak rövid program, de centrifugálás is van. Ha mégis kézzel mosna ki valaki valamit :D
De szerintem sincs automata mosógépe, azért van a régi centri is.
Na jó segítek 😄
Szóval. Nem az állandó lakóhelyemen tartózkodom.
Itt, ahol jelenleg vagyok, van szipiszupi mosógép is és egy vadi új Hajdu centri.
Adott 2 darab ujjatlan atléta amiben aludtam, 1 bugyingó (a másikat már kimostam, csak szólok) és 2 pár alvószokni, jó vastagok, amikbe rohadt jól bele tud rohadni a víz és irgalmatlan büdösek lennének ..... HAAAAAAA, nem centrifugázná ki.
🤗 Ennyi.
+ m.
"ha nem centrifugáznám ki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!