Mosógépnek érdemes le venni az aljáról a hungarocelt?
Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 10:35
21/48 anonim válasza:
Kérdező, ez ugyan Zanussi, de kb. minden mosógépnél azonos az üzembe helyezés! NÉzd végig a videót!
22/48 A kérdező kommentje:
Az alját mondjuk pont nem mutatja üzembe van helyezve onnan tudom a rázkódást! De most ki próbáltam így hogy le szedtem a hungarocelt! Valamivel jobb így lehet le kéne szedni a talpakat!
2022. márc. 3. 14:34
23/48 anonim válasza:
milyen talpakról beszélsz????
Ne szedted le a raklapról, vagymi?
24/48 A kérdező kommentje:
amiről szó volt itt!
2022. márc. 3. 14:56
25/48 anonim válasza:
Anyám borogass. Csak mondom, hogy garancia akkor érvényes, ha szakember szerelte be. Mert ebből az lesz, hogy tönkrevágod a taknyolásaiddal... Előre mondom.
26/48 anonim válasza:
alámegy a víz és frankón elrohad néhány év alatt.
vedd le azonnal az összes csomagolóanyagot! Normális vagy? Az nem azért van, hogy rajta hagyd. Meg a dobrögzítést is bedd ki, azért ugrál...
komolyan kérdem: barbároknak minek technika?
Ezért nem mentem el háztartási gépeket tervezni, pedig lett volna lehetőségem egy jó állásra. Láttam környezetemben és otthon is mit élnek át szegény gépek.
27/48 A kérdező kommentje:
Levettem már el kéne olvasnod amikről szó volt! Van még rajta ilyen be csavarozott kis lábazat! Azok picit meg emelik. Azzal lehet a mosógépet szintezni! Szal hogy azt le vegyem e? Hogy stabilabb lesz e úgy? Mer így még mindig vándorol!
2022. márc. 3. 15:01
28/48 anonim válasza:
De miért vennéd le, ha azzal kell beszintezni????
UGYe nő vagy???
(én is az vagyok, de ezek nem jelentettek nehézséget...)
29/48 anonim válasza:
Tudod mit, vedd le, legalább szétveri az egész padlózatot. Buta ember csak a saját hibájából tanul, szokták volt mondani.
30/48 A kérdező kommentje:
jóvan na így meg vándorol így is úgy is! Ha szétveri nem veszem le a másokon nem volt azt nem verte szét csak azért gondoltam!
2022. márc. 3. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!