Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosógépnek érdemes le venni...

Mosógépnek érdemes le venni az aljáról a hungarocelt?

Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 10:35
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, ez ugyan Zanussi, de kb. minden mosógépnél azonos az üzembe helyezés! NÉzd végig a videót!

https://www.youtube.com/watch?v=meNj019DjjA

2022. márc. 3. 13:29
 22/48 A kérdező kommentje:
Az alját mondjuk pont nem mutatja üzembe van helyezve onnan tudom a rázkódást! De most ki próbáltam így hogy le szedtem a hungarocelt! Valamivel jobb így lehet le kéne szedni a talpakat!
2022. márc. 3. 14:34
 23/48 anonim ***** válasza:
66%

milyen talpakról beszélsz????

Ne szedted le a raklapról, vagymi?

2022. márc. 3. 14:46
 24/48 A kérdező kommentje:
amiről szó volt itt!
2022. márc. 3. 14:56
 25/48 anonim ***** válasza:
Anyám borogass. Csak mondom, hogy garancia akkor érvényes, ha szakember szerelte be. Mert ebből az lesz, hogy tönkrevágod a taknyolásaiddal... Előre mondom.
2022. márc. 3. 14:57
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

alámegy a víz és frankón elrohad néhány év alatt.

vedd le azonnal az összes csomagolóanyagot! Normális vagy? Az nem azért van, hogy rajta hagyd. Meg a dobrögzítést is bedd ki, azért ugrál...

komolyan kérdem: barbároknak minek technika?

Ezért nem mentem el háztartási gépeket tervezni, pedig lett volna lehetőségem egy jó állásra. Láttam környezetemben és otthon is mit élnek át szegény gépek.

2022. márc. 3. 14:58
 27/48 A kérdező kommentje:
Levettem már el kéne olvasnod amikről szó volt! Van még rajta ilyen be csavarozott kis lábazat! Azok picit meg emelik. Azzal lehet a mosógépet szintezni! Szal hogy azt le vegyem e? Hogy stabilabb lesz e úgy? Mer így még mindig vándorol!
2022. márc. 3. 15:01
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

De miért vennéd le, ha azzal kell beszintezni????

UGYe nő vagy???

(én is az vagyok, de ezek nem jelentettek nehézséget...)

2022. márc. 3. 15:02
 29/48 anonim ***** válasza:
Tudod mit, vedd le, legalább szétveri az egész padlózatot. Buta ember csak a saját hibájából tanul, szokták volt mondani.
2022. márc. 3. 15:08
 30/48 A kérdező kommentje:
jóvan na így meg vándorol így is úgy is! Ha szétveri nem veszem le a másokon nem volt azt nem verte szét csak azért gondoltam!
2022. márc. 3. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!