Mosógépnek érdemes le venni az aljáról a hungarocelt?
Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 10:35
1/48 anonim válasza:
A tv távirányítójáról sem érdemes levenni a zacskót, amibe gyárilag csomagolják?
Miért hagynád rajta a mosógépen a szállításhoz használt védőcsomagolást??????
2/48 A kérdező kommentje:
Azért töprengtem el ezen mert centrizéskor elég gumitalpúnak tünt elkezdett mászkálni rendesen lehet hogy ha le venném stabilabb maradna!
2022. márc. 3. 11:08
3/48 anonim válasza:
Húzd lejjebb a centi fordulatszámát. nálunk is ugrál ha 1000-en van, 800 elég :D
4/48 anonim válasza:
Milyen mosógép ez?
A mai gépek már nem táncolnak...
Bezzeg a régi Energomat-ok..! :-DDD
5/48 anonim válasza:
Ne haragudj, de jó hogy nem a dobozában használod! Persze, hogy le kell venni (ki kell csomagolni).
6/48 anonim válasza:
Amiért otthagynád rajta, ahhoz kevés, túl könnyű, ritka a szerkezete, hamar szétesne a gép alatt, illetve a víz is bedohosodik alatta. Én értem az elgondolást és nem is rossz ötlet, de ehhez kevés a hungarocell csomagolás.
7/48 A kérdező kommentje:
Heinner
2022. márc. 3. 11:55
8/48 anonim válasza:
7: előltöltős...?
Annyira nem mozdul, hogy nálunk egy komplett polc van rátéve, és szinte meg sem mozdulnak a mosószerek, takarítószerek amikor centriz.
9/48 THX84 válasza:
Pont azért mászkál, mert nincs ki szintzezve a mosógép. Szintezni, megy csak úgy tudod, ha a hungarocel nincs alatta. Nekünk 1600-as fordulaton se mozdul meg. Ahogy a #8-as írja, mi is rajta tároljuk a mosószert, öblítőt.
10/48 A kérdező kommentje:
Értem le vettem amjd mindjárt ki próbálom!
2022. márc. 3. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!