Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mit csináljak a mosógépemmel?

Mit csináljak a mosógépemmel?

Figyelt kérdés
Véletlen kinyitottam mosás közben a mosógépet. Igazából nem mosott csak be volt dugva csak elfelejtettem kihuzni. És még lett volna egy perc, olyan kamu perc amikor már nem mos csak szivat a rohadék... Én meg siettem és nem figyelem mert mentem volna sorozatot nézni. Most fogalmam sincs mit csináljak az ajtó már nem csukodik. Kuka?

2022. febr. 3. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Milyen mosógép és hogy sikerült kinyitni?
2022. febr. 3. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Feltepted az ajtajat, vagy hogyan sikerult kinyitni? Normalis mosogep a program vege utan kb. 1 percig zarva tartja a magneskapcsoloval a fedelet hogy tuti ne nyulj bele, ezt maximum nyers erovel lehet megkerulni. Ha sikerult, jo esellyel eltorted a zarat...
2022. febr. 3. 20:24
 3/6 qkker1 ***** válasza:
100%
Jó erőben vagy, ha sikerült kitépni az ajtót!
2022. febr. 3. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
azt hogy csinaltad??
2022. febr. 3. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát szét kéne nézni a belső részeiben hogy mit törtél el. Csak roncsolással lehet zárt állapotban kinyitni. Ha szerencséd van akkor az ajtón lévő műanyag fogyantyú törött csak el. Ha nincs, akkor az ajtó fém nyelv is. Ajtócsere. Ha nagyon nincs, akkor a gép testében lévő zárszerkezetet is tönkretetted.

Nem írom le hogy egy ökör vagy hogy egy szájbavert sorozat miatt - amit később is meg lehet nézni - tönkretetted a mosógépedet, mert majd ha a szerelő az orrod alá nyomja a számlát, akkor rájössz magad is.

2022. febr. 3. 23:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Már megcsináltam😎
2022. febr. 18. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!