Mik a tapasztalatok a Silvercrest dagasztógépről?
Figyelt kérdés
Hosszú életűek a lidl-os konyhai gépek?2022. febr. 2. 07:30
12/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy sok tésztával egyszerre nem bír el... fél kiló vagy kicsivel több lisztből készült tésztával elvan, de felette szerintem már nem bírja. Én is nézegettem, most volt akcióban, de inkább Bosch lett belőle, szintén 30 ezer alatt, akciósan, ami garantálja lágy tésztához a 2.7 kg össztömeget, kemény tésztából is elvan 1.5 kg masszával. Annak semmi értelme hogy apránként szórakozzak az adagokkal, vagy éppen csak kevésből álljak neki sütni pár darab süteményt. Eddig azt csináltam a kenyérsütő üstjével, macerás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!