Nekem több ilyen gépem is van, nagyon jók és hosszú életűek is. A szeletelőgépem 7 éves.
2022. febr. 2. 07:46
2/12 anonim válasza:
Mint minden lidles elektronikai termék. Tele van gyári hibás darabbal a polc, de ha kifogod a jót, akkor király áron van egy iszonyat jó géped. A hibásakat szó nélkül cserélik blokk ellenében, lehet többet is fordulni kell.
2022. febr. 2. 07:49
3/12 anonim válasza:
Legjobb amit valaha láttam! Teszi a dolgát rendesen! Nem értek egyet a kettessel! Akivel eddig beszéltem csak jót mond róla.
2022. febr. 2. 08:08
4/12 anonim válasza:
Értelmezd amit írtam. Nem állítottam, hogy rossz.
2022. febr. 2. 08:09
5/12 anonim válasza:
Nagyon jók a gépeik.
Nekem vagy 10 évet bírt a kenyérsütő/dagasztóm, a baja az lett, hogy a szíj fogacskái elkoptak. Ezt meg lehetett bele venni, a férjem meg kicserélte.
Azóta vettünk újat ennek annyi a baja, hogy a programban nincs sima dagasztás és figyelni kell rá, hogy el ne kezdjen sütni.
2022. febr. 2. 08:16
6/12 anonim válasza:
Nekem globálisan a Silvercrest termékekről jó véleményem van. Több-féle fajta gépem van soha egyetlen hibás termékkel nem találkoztam 10 év alatt és szerintem az árukhoz képest kifejezetten jó minőségű termékek. "Tele van gyári hibás darabbal" kommenteleő egy másik dimenzióban él...
2022. febr. 2. 08:31
7/12 anonim válasza:
Nekem sok Lidl elektronikai cuccom van (Silvercrest, Parkside) és egyikkel sem volt soha probléma. Jól működnike több éve.
2022. febr. 2. 08:32
8/12 anonim válasza:
Nekem is van ilyen robotgépem, vagy 10 éve tökéletesen működik.
Általában az értékelések is elég pozitívak szoktak lenni - tényleg nagy előny, hogy 3 év garancia van rá, és ha kell, azonnal visszaadják a pénzt. Nekem erre csak kenyérppirító esetében volt szükség eddig....
2022. febr. 2. 08:54
9/12 anonim válasza:
Minőségben azért bőven van jobb, de ár-érték arányban nagyon erős az aldi/lidl vonal.
Meg a nagy kérdés: mire használod?
Heti 1-2 alkalmas munkára tökéletes. A napi munkától gyorsan széthullik.
2022. febr. 2. 10:25
10/12 A kérdező kommentje:
Kenyér és egyéb kelt tészta készítése a cél, saját részre otthon, úgyhogy heti 1 max 2 alkalmat használnám..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!