Milyen olvasólámpát ajánlanátok, ágyban való olvasáshoz?
Figyelt kérdés
Milyen olvasólámpát ajánlanátok?
Fekve szoktam az ágyba olvasni. Vagy inkább olvasnék pár könyvet a telefonnyomkodás helyett esténként.
Kis asztali olvasólámpa nem igazán helyezhető el jól.
Valami csiptetős vagy álló lenne jó.
Milyen égővrl legyen szerintetek?
Hogy jó rlhelyezni a lámpát?
2022. jan. 11. 21:40
1/9 anonim válasza:
Letezik ilyen könyvre csíptetős olvasólampa...
3/9 anonim válasza:
#2, ez egyrészt használhatatlan - minden lapozáskor útban van másrészt rontja a szeme
[link] - legmagasabb lux értékű led “izzóval”, ami belemegy
4/9 anonim válasza:
#2 Nekem ilyen van, csak nem a könyvre csiptetem, hanem az ágy támlájára. Elég erős fénye van, nekem bevált.
5/9 anonim válasza:
Nekem hasonló van és tökéletes.
6/9 anonim válasza:
3: ha a könyv hátlapjára csípteted, akkor nincs útban lapozáskor.
8/9 anonim válasza:
2700 max 3000 kelvin körülit és olyat amit a fejed fölé tudsz rakni, hogy ne árnyékoljál. Ha szemüveges vagy azt is nézheted, hogy ne csillogjon vissza a keret. Spotlámpát semmiképpen, a legjobb a mattbúrás filament led, ami persze jó drága. A giccs szubjektív, választék mint a tenger. Kinek mi tetszik, de azt is nézd levered-e ágyazáskor... Ha jobbkezes vagy lehetőleg baloldalon legyen ez is, mert azt szoktad meg, és ígyis-úgyis fogsz majd ott írni is. Nem kell őrült teljesítmény , 3wattos led nagyon elég lesz, ne verd ki a szemed a túl erős fénnyel se.
9/9 anonim válasza:
Nekem is egy kis usb-s fejlámpám van. Pont oda világít ahova nézek, szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!