Két bojler használata hogy hatékonyabb?
Kb. 230 liter vizet fogyaszunk naponta. Ez kb 130 ft naponta...De ennek nem tudom mennyi része melegvíz.
Nem tudom ez sok vagy kevés, szoktunk fürödni :D
De a kérdés nem a spórolásról szólt. Szóval nem olyan válaszokat várok, hogy elég 1 bojler 40 fokon és spóroljak, ne fürödjek, stb..., hanem hogy az adott eszközökkel melyik a hatékonyabb.
#20: Na, lehet, hogy olyan. Erre nem is gondoltam. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen.
Végülis ez jobb megoldás, mint sorba kötni :)
Viszont ebben az esetben ha az egyik bojler ki van kapcsolva, nem "nyomná ki" a hideg vizet? Azaz a szelep nyitva lenne... vagy hogy működik ilyenkor?
Ha mindkét bojler ki van kapcsolva, akor is jön a víz, csak hideg...
17
Megteheted, az agyi kapacitásod képes rá, ezt bizonyítottad ezzel a válaszoddal. Úgyhogy csak hajrá, dobáld ki a zsemlét meg csurgasd a vizet, van akinek ésszerűtlen dolgokat kell tenniük, hogy a csökött agyuk kielégülést érezzen ;)
De így belegondolva lehet pont ez történik, mert ha mindkét bojler megy 70-80 fokon, akkor égetett a víz. 1 bojler esetén ugyanilyen hőmérséklettel még mindig melegebb, mint ami kellemes, de korántsem anynira forró.
Tehát lehet keveredi ka forró és a másik - kikapcsolt - bojler hideg vize.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!