Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kávéfőzőgép-csere előtt...

Kávéfőzőgép-csere előtt állunk. Olyan kellene, ami 1 adagot is le tud főzni. Ki mit ajánl? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
A kapszulás kávégépünk tönkrement, vennénk egy újat. Mivel ketten vagyunk, abból csak az egyikünk iszik kávét, olyan kellene, ami 1 adagot is le tud főzni, nemcsak sok adagot egyszerre. Mivel a porkávé csak olcsóbb hosszútávon, visszaállnánk a porkávéra. Tudtok olyat ájánlani, ami hagyományos őrölt kávéból is tud 1 adagot főzni egyszerre és megbízható? Az is előny, ha 5 számjegyű összegből meg tudnánk úszni. Minden személyes tapasztalat, vélemény érdekel. Köszönöm!

#kávéfőző #1adagos #Örölt kávéból
2021. dec. 25. 09:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

20:

Igyekeztem röviden fogalmazni, eleve rosszul írtam ez elején, nem az üres kart teszem fel, hanem szűrővel együtt, természetesen. Nyilvánvaló, ha rajta van, azzal együtt melegszik.

De én mindenképpen szeretem kinyomatni a bojlerben lévő állott vizet, ezen lehet rugózni, nekem így tetszik.

Van olyan trükk is, hogy rövid időre megnyomom gőzgombot, rákapcsol a fűtés, de ekkor is előny, ha látom a hőmérsékletet.

Nekem mindenesetre bevált a hőmérős változat.

Megjegyzem, nem csak kívülről ismerem ezeket, apró darabokra is szoktam szedni, felújítok gépeket stb.

Automatát is lazán darabokra szedem.

2021. dec. 26. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!