Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van amikor forog a mosógép...

Van amikor forog a mosógép dobja, van amikor nem. Sokáig nem forgott, egyszer beindult, utána megint nem jó. Mit lehet tenni? Mi a hibája? Irjatok

Figyelt kérdés
köszi, fontos

2021. dec. 15. 12:24
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Nekem már az elején se akar forogni most. Ez sokáig így volt, egyetlenegy alkalommal beindult, most meg megint nem jó.

Nagyon régen csinálta azt, amit neked is, de utána sokáig jó volt.

2021. dec. 15. 13:08
 12/31 A kérdező kommentje:

Hahó!!!!

Valaki ?

Fontos lenne, köszi

2021. dec. 15. 14:22
 13/31 anonim ***** válasza:
Sajnálatos, de elromlott a géped. Kénytelen vagy szerelőt hívni hozzá.
2021. dec. 15. 14:26
 14/31 A kérdező kommentje:
Hogy lehetne ezt elkerülni? Hátha valaki tud tanácsot adni, h mi az h hirtelen magához tér, utana neg sokáig nem jó
2021. dec. 15. 14:52
 15/31 Szirty ***** válasza:
100%

"Ok, de aki tuf vmit, annak nem kell küzdeni az infóért"

A körülményekről és a hibajelenség részleteiről nem tudunk semmit.

Ezzel az infóval pedig az rendelkezhet aki megnézi vagy akinek elmondod (tehát aki megküzd érte).

Szerintem is esélyes a szénkefe probléma.

De hogy mit fogsz csinálni akkor ha esetleg valaki (aki megküzdött az infókért és tudja) megmondja a pontos választ a kérdésedre vagyis hogy mi a hibája, azt elárulhatnád.

Megjavítod? :)

2021. dec. 15. 15:01
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem tom srácok, de az én mosógépem is ilyen... hol forog, hol nem. Ilyenek a programjai. Ez feature, nem bug!
2021. dec. 15. 15:11
 17/31 A kérdező kommentje:

Leírtam, hogy mit csinál a mosógép. Ez épp elég jól leírta hibajelenséget.

ne zárjuk már ki, hogy meg tudom csinálni amit leírtok

Legutóbbi hozzászólónak.:

Ennél primitívebb hozzászólást még nem olvastam. :D

Amikor normális a mosógép, hol forog, hol nem, ilyenek a programjai, DE EZ A DOB NEM FOROG, LEFORDÍTOM NEKED: NEM MÚKÖDIK ,

Le kellett volna már neked esni, vagy értelmezési gondok vannak?

A külföldi szavak használata pedig már rég nem menő, kb a kilencvenes években volt menő utoljára.

2021. dec. 15. 15:21
 18/31 A kérdező kommentje:
helyesbítek: Ne zárjuk már ki h meg tudom csinálni
2021. dec. 15. 15:21
 19/31 A kérdező kommentje:
Valaki könyörgöööm ... Írjon már vagy nem értetek hozzá?
2021. dec. 15. 15:33
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltunk segíteni, de aki ilyen gyagyás mint te annak nem lehet. Bármit írunk arra kaffogással válaszolsz.

Annyi eszed sincs, hogy felfogd: amit mi itt csinálunk válaszolgatás során az műszaki támogatás ingyen. És még neked nagy a pofád.

Ezért álltam le a háztartási gép javítással... Nincs már türelmem a hülyékhez. Akármit mondd nekik az ember és mutatja a törött, kiégett stb alkatrész nem hiszik el, mert a jútyúbon a magyarósi meg pamkutya mást mondott!!

De lásd kivel van dolgod:

a gyártó specifikációinak megfelelő eszközökkel teszteld le a géped alkatrészeit és meg fogod találni a hibásat. Megnézed a cikkszámát, megrendeled, kicseréled, örülsz.

Aztán gyere vissza ide megköszönni a segítséget! :)

2021. dec. 15. 15:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!