Van amikor forog a mosógép dobja, van amikor nem. Sokáig nem forgott, egyszer beindult, utána megint nem jó. Mit lehet tenni? Mi a hibája? Irjatok
Figyelt kérdés
köszi, fontos2021. dec. 15. 12:24
1/31 A kérdező kommentje:
Ékszíj nem lehet, mert akkor egyszer se indulna be...
2021. dec. 15. 12:27
2/31 A kérdező kommentje:
Mi lehet a probléma? Tanácsoltok valamit? Mit tanácsoltok? fontos, irjatok kösz
2021. dec. 15. 12:36
3/31 anonim válasza:
Részletes hibát nem leírós azonnal választ akarós kérdés...
4/31 A kérdező kommentje:
Azonnali választ akaró kérdés? Hát persze, hogy mielőbb akarom a választ. Ezzel nem írtál le semmit.
2021. dec. 15. 12:40
5/31 anonim válasza:
Szénkefés motornál az elkopott kefe okozhat ilyet.
Mit is mondtál, milyen mosógép?
6/31 A kérdező kommentje:
Samsung
2021. dec. 15. 12:40
7/31 A kérdező kommentje:
Vélemény?
2021. dec. 15. 12:42
8/31 anonim válasza:
Semmilyen infót nem tudunk. Úgy hogy én lépek. Majd vagy lesz valaki aki küzd az infókért én tovább nem. Bocs.
9/31 A kérdező kommentje:
Ok, de aki tuf vmit, annak nem kell küzdeni az infóért. Akkor írjon más, sürgős, köszönöm
2021. dec. 15. 12:46
10/31 anonim válasza:
Igaz, nem Samsung gép, de amikor áztat, vagy melegíti a vizet, nem forog a dob nekem.
Idáig nem észleltél hasonló hibát?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!