Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Whirpool vagy Beko mosógépet...

Whirpool vagy Beko mosógépet vegyek?

Figyelt kérdés

2021. dec. 13. 10:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Értem. Tehát elöltöltős mosógép volt.
2021. dec. 18. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem, felültöltős! Soha nem volt elöltöltős gépünk, anyukám rühelli, számára se nem kényelmes, se nem praktikus!
2021. dec. 18. 20:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Drágám akkor nem volt a dob mellett tömítés, maximum a fenti betöltőnyílás alatt, de az nem kerek. Egyébként én sem cserélném le semmi pénzért a felültöltős rendszert elöltöltősre de ez az én döntésem. Persze mindezek a kérdező számára és a kérdésre vonatkozólag jelentéktelenek.
2021. dec. 18. 20:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Bekot nem ismerem. Csak a nevét.

Első whirlpool kb 15 évig működött. Felültöltős.

Kellett javítani : motort. Szerintem a szivattyút, mert kicsi volt.

eltört a tengelye, mind kettőt kicseréltettük..

Rozsda ette meg..

whirlpool a másik, ez csak 4 éves lesz. És tavaly már kezdett rozsdásodni, 3 évesen. :(

Szóval nekem rossz tapasztalatom van a whirlpoollal. Ezt nem ajánlom..

Volt akinél nem érte a zuhanyozásnál fröccsenő víz, és mégis pár évesen rozsdásodott.

Előnye : van csak centrifuga, és van csak 1 öblítés centrivel progi... Előmosás.

Amelyiken nincs előmosás be kell állítani, egy 20 perces rövid programot. És utána a főmosás.

Ha valamit úgy érezzük van benne még mosószer, megint csak a legrövidebb progit kell használni.

Van 1 zanussi is, az 5 éves. ( tegnap előtt még kimosta amit bepakoltam. mert úgy sejtem 5 évig megy akkor már jó )

2022. jan. 21. 14:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!