Egykutya! Volt Beko mosogatógépem, és mikor szivattyút kerestem hozzá, akkor Whirpool-géphez valókat találtam, ami pont ugyanúgy nézett ki mint ami az enyémben volt. Szóval közösek az alkatrészeik.
Whirpool felültöltőset ne vegyél, mert pár hónap után már rozsdásodik a teteje mindegyiknek. Egyébként olyan 10 évet bírnak ki tapasztalatom szerint, akkor halt meg egyik napról a másikra a vezérlése, más gond a rozsdát leszámítva nem volt.
Mindegyik egyforma , én lg-t ajánlottam de pl a szivattyuja az ugyanaz mint az indesit szivattyúja, ami meg egyezik a Miele szivattyújaval :):):)
Felesleges markahunek lenni bár én 19 év lg mosógép utan újra azt vettem. Sajna 19 éves géphez nem volt alkatrész
Én viszont nagyon is ajánlom, tapasztalatból, nekünk az előző mosógépünk, és a mostani is Whirlpool felültöltős, tökéletesen bevállt!
Az előzőben egyszer a dob körüli tömítőgyűrűt kellett kicserélni, pár ezer Ft volt csak, aztán ment tovább, összesen 12 évig volt jó! A mostani is már 12 lesz januárban, ebben 3 éve a szivattyút kellett kicserélni, alkatrész + munkadíj = 13 ezer Ft, alig 20 perc munka, és azóta is működik tovább! Mellesleg a szerelő megemlítette, hogy az ilyen gépeket manapság már csak 7 évre tervezik a gyártók, szóval ha annyit kibír, akkor már nyert ügyed van. Az előzőn semmi nem volt, ezen viszont tényleg van egy 3 cm hólyagos rozsdafolt, de az se csak úgy magától, hanem valamikor valami vegyszer marta fel!
Akárhogy is, én tapasztalatból bátran ajánlom a Whirlpool-t, a Beko-tól viszont kissé óckodunk, ugyan nem volt még semmi Beko gépünk itthon, de egy török márka nem valami bíztató, főleg egy amcsival szemben!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!