Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Leégett a porszívó motorja?

Leégett a porszívó motorja?

Figyelt kérdés
Ma elkezdtem porszívózni, kikapcsoltam a gépet átmentem egy másik helyiségbe, ott mikor bekacsoltam, már nagyon lassan indult el, és iszonyú hangja volt, mint egy traktornak, aztán nagyon intenzív büdős égett szagot éreztem, gyorsan kihúztam a konnektorból, és ezután láttam, hogy hátrafelé kiköpött egy csomó ilyen kis apró fekete törmelékdarabot. Még egyszer megpróbáltam beindítani, de ugyanaz a hang. Nő vagyok, tehát ne írjátok hogy itt ott szedjem szét és ezt azt nézzem meg, mert be tudom kapcsolni és ennyi. :D Csak az érdekel, hogy kb. mi lehet a baja, és hogy dobjam-e ki vagy érdemes elvinni szervízbe? 50 ezret nyilván nem költök rá, inkább veszek egy újat.

2021. nov. 25. 10:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Jó eséllyel széttört a ventillátor és annak a darabjait köpte ki."

Fémlapátos.

Motort nagyjából sehol sem javítanak háztartási gépben, max. szénkefét cserélnek.

Ami a kis fekete darabokra és a nehezen indulásra rá is illene, hogy lekopott, vagy törött a kefe.

[link]

2021. nov. 25. 13:11
 12/15 A kérdező kommentje:
11-es, te ennek így utánanéztél? El vagyok ájulva, köszönöm. Már megérte itt megkérdezni. 22500 lenne akkor csak a maga a motor, jól értem? És még a szerelés, meg ki tudja mi kéne még bele... Akkor azt hiszem nem kínlódok vele, újat veszek.
2021. nov. 25. 14:21
 13/15 anonim ***** válasza:
12. Ha megvan hogy mi kell mihez, akkor már könnyű utánanézi.
2021. nov. 25. 15:37
 14/15 anonim ***** válasza:

A szervizben érdemes egy úgynevezett bevizsgálást kérni. Belenéznek, megmondja mi a baja és mennyi a javítás, aztán dönthetsz hogy megéri-e neked. A bevizsgálás nem ingyenes, de ha javíttatod, akkor nem számolják fel a díját a javításon felül.

Lehet hogy csak szénkefe cserével pár ezresből megúszod ezt a sztorit.

2021. nov. 25. 21:18
 15/15 anonim ***** válasza:
50 ezret nem kell költeni mert 20 alatt már nagyon jó porszívót lehet venni , újat.
2021. nov. 26. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!