Leégett a porszívó. Újat vegyek, vagy javítsam?
Figyelt kérdés
Lefüstölt a porszívó. Érdemes-e megcsinálni?
egy szénkefecsere megoldhatja a problémát?
Jelenleg ha be akarom kapcsolni kapásból kivágja a biztosítékot.
Esetleg más baja van?
néztem, egy új motor ára 5-6000 ft. Ennyiér már új porszívót is kapok.
Ti mit tennétek?
A porszívó: Samsung sgh szériás. kb. 4 éves
2009. ápr. 24. 21:27
1/4 anonim válasza:
Vegyél újat.Zárlatos lett,nem a szénkefe a rossz.
2/4 anonim válasza:
Ha csak zárlatos, azt könnyen lehet javítani. Én megmutatnám egy szakinak, lehet, hogy egy ezresből rendbehozza. Környezetvédő vagyok, így annak a híve, hogy nem kell mindenből újat venni, csak mert elromlott. Azért van a szerelő, hogy megcsinálja jóval olcsóbban. Ráérsz akkor újat venni, ha rosszabbul járnál anyagilag.
3/4 anonim válasza:
Kétesélyes, mi volt amikor megjavítottuk, de utána nagyon kellett rá figyelni, 5-10 percenként pihentetni kellett, és így se bírta sokáig.
Érdemesebb újat venni, biztonságosabb is, és nem drága.
Bár 4 éves az nem sok, és minőséginek is tűnik, érdemes lenne megmutatni szakembernek, tanácsot kérni. Ha simán rendbe lehet hozni, akkor jól jártál, mert még biztos elmegy jó ideig.
4/4 anonim válasza:
Manapság -nyugati páldára- 3-4 évre készülnek a háztartási gépek.Ritkán érdemes javíttatni, próbáld becserélni egy újra. Nagyon sok helyen le lehet adni a használt készüléket,így nem te rakod ki a szemétbe. ÍÉn újat vennék, mégha + kiadást is jelent.Az árammal meg egyébként nem érdemes próbálkozni.Akár bajod is lehet egy zárlatos porszívó miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!