Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ha a porszívóm elkezdett...

Ha a porszívóm elkezdett füstölni, és nagyon büdős lett a lakásban tuti, hogy a motorja leégett?

Figyelt kérdés
Elég nagy gázban vagyunk már így is anyagilag. Ma a mi anyagi viszonyainkhoz képest drágának számító, 40000 Ft-os porszívó elkezdett füstölni, leverte a biztosítékot. Már nincs rá gari. Vajon meg lehet ezt csináltatni? Mire lehet számítani árban? Valami csodában reménykedem, hogy talán nem a motor szállt el. Vagy jobb, ha beletörődöm, hogy ennek annyi?
2011. márc. 27. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Vidd el egy szervizbe és ott megmondják, hogy javítható-e még és ha igen, akkor mennyiért. Ahová én szoktam vinni az elromlott elektronikai eszközöket, ott 5-700 forintért bevizsgálják és árajánlatot tesznek, ha javítható.
2011. márc. 27. 18:07
 2/5 anonim válasza:
"Elég nagy gázban vagyunk már így is anyagilag. 40000 Ft-os porszívó" Ehhez képest porszívó? A füstölés az sajnos motor hiba, leégett, mennyi a motor bele az elég sok szokott lenni, szerintem nem éri meg!
2011. márc. 27. 18:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon valószinű, hogy a motor lett zárlatos! Vidd el egy szerelőhöz, de lehet, hogy olcsóbb ha veszel egy újat, minimális árút!
2011. márc. 27. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán érdemes javítani! nézzessétek meg.
2011. márc. 28. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de a motoron kívül nem sok leégni való van 1 porszívóban.Mivel villanyszerelő vagyok bátran állíthatom neked hogy a tekercselés többe kerül mint 4000Ft. Ha egyátalán szét lehet szedni a motorját mivel sajnos nagyon sok olyan van amit össze peremeznek és nem csavarozzák.
2011. márc. 28. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!