Megéri a szárítógép?
Sziasztok!
Lehet hogy buta kérdés, de eddig nekünk még nem volt szárítógépünk és azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek megéri-e (szárítóköteles szárítással szemben)? Mi a véleményetek róluk? Ha kijön a ruha a szárítógépből könnyebb vasalni, van-e szükség még vasalásra, mint ha szárítókötélen száradt volna? Ha mosógépben használva volt öblítő, a szárítógépben nem szükséges semmit sem tenni? Egy modernebb középkategóriás gépen gondolkodtam.
A válaszokat előre is köszönöm!
Életem egyik legjobb vétele volt, de hôszivattyúsat vegyél vagy legalább kondenzációst, légkivezetésest ne!
Vasalás nem alap, ha normálisan pakolsz bele ill. megfelelő programot választasz vasalni sem kell bizonyos dolgokat.
De nem minden alkalmas szárítógépes szárításra: pl elasztán tartalmú anyagok, farmer, csipke —- és bizonyos törölközők sem…
Én mostanában nem használok öblítőt, de régebben amikor mostam vele volt olyan, aminek elment az illata a szárítógépben.
A lakásod falai pedig meg fogják köszönni a szárítógép használatot.
Az attól függ milyen a ruhatárad. Mert nem minden pakolható bele.
Ha egyszerű, hétköznapi ruháid vannak (farmer, póló, pulcsi), akkor megéri, de drágább, kényesebb anyagokat már nem tudsz benne szárítani.
Arra figyelj a vásárlásánál, hogy olyan készüléket válassz, aminél mindegyik programnál lehet állítani a szárítási szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!