Elektromos főzőlapom tetején kisebb tűz keletkezett mikor ráesett egy sült krumpli kiszedés közben, használható még ettől?
Eléggé forró volt már az olaj és barna a krumpli szóval nem akartam tovább sütni félre húztam a főzőlapon arról a helyről ahol melegítette és szedtem ki , de egy sült krumpli darab ráesett a forró főzőzónára és konkrétan egyből lángra kapott , nem mondom eléggé megijedtem hirtelen, 4 éve használom de még sose volt ilyen , ijedtségemben el is telt egy 15 másodperc mire rájöttem hogy fújkálás nem elég és egy konyhruhával gyors letakartam, kicsit bepánikoltam mert ott volt mellette forró olajos edény is stb
Lényeg a lényeg, hogy próbáltam most eltakaritani szokásos főzőlap tisztitó szerrel , de eléggé rá van égve az ételmaradék, nem tudom eldönteni hogy most károsodott e vagy csak ráégett maradék , az előfordulhat hogy maga a kerámia lap üveg vagy nem tudom milyen anyaga jött fel a láng hatására?
Néztem hogy vannak ilyen főzőlaphoz való kaparós pengék esetleg azzal kéne megpróbálni?
Használhatom így?
Nem lett/lesz semmi baja.
Kicsit büdös lesz amíg teljesen le nem ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!