Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Elektromos főzőlapom tetején...

Elektromos főzőlapom tetején kisebb tűz keletkezett mikor ráesett egy sült krumpli kiszedés közben, használható még ettől?

Figyelt kérdés

Eléggé forró volt már az olaj és barna a krumpli szóval nem akartam tovább sütni félre húztam a főzőlapon arról a helyről ahol melegítette és szedtem ki , de egy sült krumpli darab ráesett a forró főzőzónára és konkrétan egyből lángra kapott , nem mondom eléggé megijedtem hirtelen, 4 éve használom de még sose volt ilyen , ijedtségemben el is telt egy 15 másodperc mire rájöttem hogy fújkálás nem elég és egy konyhruhával gyors letakartam, kicsit bepánikoltam mert ott volt mellette forró olajos edény is stb

Lényeg a lényeg, hogy próbáltam most eltakaritani szokásos főzőlap tisztitó szerrel , de eléggé rá van égve az ételmaradék, nem tudom eldönteni hogy most károsodott e vagy csak ráégett maradék , az előfordulhat hogy maga a kerámia lap üveg vagy nem tudom milyen anyaga jött fel a láng hatására?

Néztem hogy vannak ilyen főzőlaphoz való kaparós pengék esetleg azzal kéne megpróbálni?

Használhatom így?

2021. nov. 13. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

Nem lett/lesz semmi baja.

Kicsit büdös lesz amíg teljesen le nem ég.

2021. nov. 13. 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lett semmi baja. A kaparós pengék pont arra valók, hogy az leégett dolgokat eltávolítsd.
2021. nov. 13. 18:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Tarts otthon tűzoltó sprayt, az pont ilyen háztartási balesetekre való, én is most akarok beszerezni.
2021. nov. 13. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!