Elöltöltős mosógép dobja alá be tud menni valami? Kiszedés után sercegő hangot hallottam, ahogy mozgattam a dobot. Elemlámpával megvilágítva láttam valamit, de nem tudom hogy férhetnék hozzá.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 20:08
1/4 anonim válasza:
Nekem egyszer a melltartó merevítése szorult be, de szerencsére a végéből másfél centi belógott, és harapófogóval kihúzták nekem. Az egyik barátnőmnek meg a mosódió okozott hasonlókat.
2/4 anonim válasza:
Az előző vagyok, a lényeg lemaradt:) Igen bele tud menni, és szerintem csak szerelő tudja megoldani, ha zavaró. A mosódió egy idő után nem adott ki hangot, így nem hívott szerelőt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi,hát nem nyugodtam meg..bár mosódiót nem használok,a merevítő akár lehet.. :(
2012. ápr. 15. 20:38
4/4 cipi8 válasza:
Igen betud! Nekem egyszer egy apró szeg maradt a zsebembe és még a szűrőn is átment és a szivattyúban akadt el. A gép folyton leállt mosásközben és hibákat jelzett ki, meg néztem azt írta a könyv hogy takarítsam ki a szűrőházat megcsináltam de semmi, majd a szervizben mondták hogy máskor figyeljek oda 3 vagy 4 ezret fizettem érte és a szeget is vissza kaptam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!