Automata mosógép, ami nem túl flancos, stabil és megbízható?
Bosch, Siemens, Fagor. Ez 1 cég.
Electrolux, Zanussi, AEG ez is.
Indesit, Ariston szintén.
Második hozzászólónak. Az én jelenlegi gépem is az, amiről Te írsz. Én már koránt sem voltam vele ennyire elégedett, most meg már meg sem indul.
Sokszor hagyott cseben, amikor kezdtem volna a mosást (hétvégén, amikor a gyerekek haza hozzák a heti szennyest, tehát nagyon kellett volna) egyszerüen a start gomb indítása után hibalámpa kezdett el villogni. Próbáltam többször indítani kisebb-nagyobb szünetekkel és egyszer csak elindult (de volt 4-5 nap is amíg nem). Volt, hogy hetente, volt hogy csak néhány havonta csinálta ezt velem. Nehéz egy ilyen hibához még szerelőt is hívni. Húsvét tiszteletére aztán végleg megadta magát. Kézzel kezdtem el mosni, amit feltétlenül szükséges volt, szerencsére centrifugám van. Korábban más okból volt már nála szerelő, ő nem nagyon dícsérte a márkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!