Ha a lánc életlen de a fűrész mondjuk kétszer erősebb lenne mint az előző akkor életlen láncal is hatékonyabban vágná a fát? Mondjuk ugyan azon láncfűrészből az 1800w helyett minek van még 3200w os is?
Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 18:50
11/22 anonim válasza:
Az életlen lánc nagyobb teljesítményen meg is ég és akkor élezheted utána úgy sem lesz jó többet.
12/22 anonim válasza:
Van olyan ember aki ezeket az akciókat elhiszi? 😱
Én azt hittem hogy max az ilyen 7-8 éves gyerekek..
13/22 anonim válasza:
Gardenfield - na a benzinesükről megvan a vélemányem.
Bátyám vett egyet, aztán egy telet sem bírt ki (pedig csak a saját fűtéséhez való tüzifa mennyiséget vágta vele)
Aztán vett egy másik nóném kínait másonnan, és láss csodát! Ugyanaz van a burkolat alatt, csak más van ráírva.
14/22 A kérdező kommentje:
Jó de nem is egy nagy összeg! Én annyit szeretnék hogy az legyen benne amit árulnak szal ami a képen meg a leírásban van és működjön! Használtat se vennék olcsóbban! Meg ha már ígérik a garit legyen benne a szerződésbe és el lehessen érni őket! _Mer a gruppinál írták a hoxán hogy nem lehet el sem érni őket és sok az átbaszás sokszor nem is az van a dobozba amit rendeltek!
2021. okt. 31. 18:15
15/22 anonim válasza:
Az van benne, is bizonyára 2200W papíron, de a valóságban lehet, hogy kézifűrésszel is gyorsabb lennél.
16/22 A kérdező kommentje:
Oda van írva hogy elfogyott ez olyan olcsó volt hogy megkockáztattam volna de ha ennyien meg vették az azért megbízhatóságra vall nem?
2021. okt. 31. 18:31
17/22 anonim válasza:
Olvasd el a 13-as kommentem, hogy mennyire megbízhatók ezek a "márkák"
Ugyanaz van az összes burkolata alatt, csak magára a burkolatra mást írnak rá.
19/22 A kérdező kommentje:
Úgy látszik nem tudom ki ügyeskedni 20 ezer alatt!
2021. okt. 31. 18:40
20/22 A kérdező kommentje:
Egyébként ahogy nézem a diagrammot rendesen meg nőt az áruk ez ellentétes tendenciát mutat azokkal a nagy leárazásokkal amiket a google be dobott!
2021. okt. 31. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!