Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Életlen késsel érdemes füvet...

Életlen késsel érdemes füvet vágni vagy nem?

Figyelt kérdés
Kerti fűről van szó a másik gép el romlott csak ez maradt most de abba elég életlen a kés meg régi is.
2021. aug. 17. 11:31
 1/5 anonim válasza:
100%
Valamit levisz az is. Miért nem élezed meg?
2021. aug. 17. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Le fogja vinni, annyi, hogy nem vágja, hanem tépi. Kés megélezése nem opció?
2021. aug. 17. 11:36
 3/5 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Elég gyorsan forog, le fogja vinni. Most, hogy mondod én is megélezem otthon, mert kb 6 éve nem nyúltam hozzá. Egyébkén a damilnak sincs éle, mégis levágja a füvet.
2021. aug. 17. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Valamikor régen olvastam (nem tudom, hogy ma is érvényes magyarázat ill. álláspont-e): a fűnyíró valójában nem vág, hanem a "kés" eltöri a fűszálat, tehát nemigen számít, hogy éles-e. Persze annyit engedjünk meg ehhez a magyarázathoz, hogy ha az erő egy vékony vonalra korlátozódik, akkor a tárgy nyilván könnyebben törik el. Viszont nagyon fontos, hogy nedves füvet nem szabad vágni (részben azért, mert hajlik), legjobb a reggeli harmat felszáradása után, mikor nagy a turgor a levelekben, merevebbek.
2021. aug. 17. 12:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

4. Teljesen hülyeséget irsz.

Vágja a füvet nem töri , ezért megkell élezni néha.

Nedves füvet is lehet vágni, jobb ha tudod.

2021. aug. 17. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!