Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » FullHD tv-n mitől életlen,...

FullHD tv-n mitől életlen, homályos a kép?

Figyelt kérdés
Lehet hogy ez az analóg kábeltv-től van? Ha digitálisra váltok, javulna a képminőség?
2021. szept. 4. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tartalomfüggő. De jobb lehet általában a digitális tartalmak megjelenítése.
2021. szept. 4. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Már a "hagyományos" (50cm-es CRT) TV-n is észreveszed a különbséget az analóg és a digitális adás között, még akkor is, ha közbe van iktatva egy SetTopBox, és maga a TV analóg jelet kap.

A különbség egy nagy LCD TV-n még jobban előjön.

A PAL SDTV analóg rendszer felbontása 720x576

Már csak emiatt is homályos

2021. szept. 4. 13:24
 3/7 A kérdező kommentje:

Most cseréltem le a CRT tévét laposra. Azt hittem, hogy sokkal szebb képe lesz. De egyáltalán nem!

A Vodafone kaox kábele megy simán a tv-be analóg módon.

2021. szept. 4. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:

A szebb kép eléréséhez olyan tartalom is szükséges.

Próbáld ki, hogy a TV-n 480p-ben nézel egy Youtube videót.

2021. szept. 4. 17:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Azt kipróbáltam, hoyg USB-ről nézek jó felbontású videókat. Az úgy tökéletes! Gyönyörű, éles a kép.

De hogy tudok tv nézéshez is "olyan tartalmat" szerezni? Mert a mostani borzalmas. Még talán rosszabb is mint a képcsöves tv-n. Ezért gondoltam, hogy ha digitális díjcsomagra váltanék, talán jobb lenne.

2021. szept. 4. 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy digitális csomag már jobb lesz.
2021. szept. 4. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Mármint digitális HD adással lesz jobb. Van ugyanis digitális SD ami majdnem ugyanolyan fos.
2021. szept. 5. 11:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!